Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány likeot kaphat szerintetek...

Hány likeot kaphat szerintetek instán egy ilyen kép?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 5. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Szóval senki nem lájkolná.:D

Azért ez elgondolkodtató hova tart a világ,ha azt mondjátok erre a képre,hogy kevés a lájkhoz.

Ennyiből ha én kitenném a túlsúlyos alakomat meg a totál átlag arcomat,akkor nekem 0 lájkom lenne.

Ilyen lányok az ideálok manapság,mint a kérdező.

Hiába adjátok itt az álszentet,a legtöbb férfi rányom a lájkra,mert fikarcnyit sem érdekli a lány könnyen kapható-e vagy semmi.

A lényeg,hogy vonzó.

2022. febr. 5. 23:47
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem azt írtam, hogy nem kapna sok lájkot, csakhogy az enyémet nem. Mondjuk én kb nem is lájkolok semmit - ismerősöknek is alig. Aki pedig mindent is lájkol, annak csak egy kúrólájkos fotó lenne a sok közül, semmi több.
2022. febr. 5. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

11-12

Tökmindegy, mert úgysem a kérdező van a képen.

2022. febr. 6. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez nekem r ibancos. Minek teszi ki magát így ki instára bárki? Persze kaphatsz lájkokat, nem arról van szó.. Akkor legalább egy tengerpartos kép, ahol látszik az arcod, talán jobb lenne. Egyébként utálom az olyat, akinek attól függ a boldogsága, hogy mennyi lájkot kap. Felnőttként lehetnél érettebb is!
2022. febr. 6. 00:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező van a képen, valami rosszakarója tehette fel, hogy kapja a gyalázkodást a sok agyatlantól...komolyan bakker, annyira imádjátok a gyűlölködést.
2022. febr. 6. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
9%

15

Ja, főled az irigy dagi csajok gyalázzák itt gyakorin.

2022. febr. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!