Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt ilyen átalakulásotok?

Volt ilyen átalakulásotok?

Figyelt kérdés

Mármint egy ideig volt egy adott stílusotok, aztán drasztikusan váltottatok.

Miért, hány évesen, és milyen stílus volt?

2022. febr. 1. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16-18 év között volt egy ki ha én nem stílusom, mert utánpótlás első osztályban fociztam. Aztán a karrieremnek annyi lett, egyetemre mentem és utána értelmes ember lett belőlem, legalábbis így gondolom.
2022. febr. 1. 20:10
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
16 éves koromig anyám szabta meg,hogy mit vehetek fel, mindig 3 számmal nagyobb, kinyúlt vagy öregasszonyos dolgokban járatott. 16 évesen lett saját pénzem diákmunkából és ösztöndíjakból meg versenyekből, onnantól kezdve vettem magamnak a ruhákat, szóval elég nagy váltás volt, hogy pl. hirtelen nem a könyökömig érnek a pólók ujjai meg hogy végre hordhatok farmert. Akkor még sima fekete farmerra, fekete pólókra és tornacipőre telt, így ebből állt a ruhatáram, de nagyon tetszettek a különlegesebb darkos ruhák, így abba az irányba fejlődtem amikor már elköltöztem és többet tudtam dolgozni és volt rá pénz is meg lehetőség is vásárolni. Most 31 vagyok és azóta is ebben ragadtam (ilyen goth-szerű de nem kategorizálom).
2022. febr. 1. 21:27
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
61%

Kb 20-21 éves koromig barna kordbàrsony öltönyben, bő ingekben jàrtam.

Màr akkor szakàllas voltam, dea hosszabbra hagyott hajjal úgy mutattam, mint egy szabadnapos rabbi-Mr Monk keverék.

Azóta is öltönyös fazon vagyok, de àttértem a business-casual vonalra, pàr apró különlegességgel, mint pl a màlyva és burgundi színek hordàsa.

2022. febr. 1. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt, 2x is.

Először kb 16 évesen, amikor punk lettem, nem tudom, milyen megfontolásból.😂 Egy csomó zenekaros pólóm lett, meg ilyen láncos mütyűrök, skótkockás cuccok, Martens bakancs, akkor menőnek hitt felvarrók farmer dzsekin és szimatszatyron. Nevetséges volt.😂 Mondjuk előtte ilyen csillivilli kínais göncökben járattak otthon, az sokkal kellemetlenebb volt. Mai napig borzongok az Ázsia centerek közelében.

Másodjára ezt a vad stílust is lecseréltem szolidabbra. Paperbag nadrágok, sok szoknya, visszafogott színvilág, blúzok, hajpántok, szalagok hajba, egyberuhák, valamint néha varrónővel átalakított vintage holmik. Ez azóta sem változott. Néha rám jön a régi darkos életérzés és halott menyasszonynak öltözöm, de ennyi.

2022. febr. 1. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

Pff xD 13- ėvesen befestettem a barna hajam szökėre, ės nem talàltam a stílusom meg önmagam..

Ez kb így ment 15 ėves koromig, aztàn lenövesztettem nem kevės ideig tartott a sokat szökitett hajamat lenöveszteni egėszsėgesre.

kb a legdratikusabb vàltozàsom ez volt, mostmàr termėszetesen hagyom ės kezdem megtalàlni a stílusom, de mėg nyílvàn nagyon sokat fogok :)

2022. febr. 7. 03:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!