Nagyon dagadt lennék?
Figyelt kérdés
58 kg vagyok a 166 cmhez.
Ezek alapján biztos valami fitt, izmos, sportos csajszit képzeltetek el.
Homokóra alkatom van, de van egy kis hasam, úszógumim, a combom is összeér.
Legtöbb ember szerint átlagos/vékony, max egyesek szerint picit husi vagyok.
De én dagadtnak látom magam konkrétan.
20/l
2022. febr. 1. 19:50
1/14 anonim válasza:
Egónövelés a köbön..3..2..1. 🤦😒
Ha esetleg testképzavaros vagy fordulj pszichológushoz!
2/14 anonim válasza:
egészséges testúlyod van, a normál kategória alja, tehát valószínűleg jó az alakod
3/14 anonim válasza:
Nagyon dagadtnak semmiképpen nem mondanálak. A leírtak alapján és figyelembe véve a testúlyodat pár kg felesleg van rajtad, de nem lehet vészes. Egy kép segítene, arc nélküli, hogy a formádat lássuk.
4/14 anonim válasza:
Töröld le az összes közösségi médiát a telefonodról.
Komolyan.
5/14 anonim válasza:
Ez teljesen egészséges testsúly a magasságodhoz.
6/14 anonim válasza:
"Töröld le az összes közösségi médiát a telefonodról."
támogatom.
58 kg vagyok a 166 cmhez.
Teljesen normális, egészséges.
7/14 anonim válasza:
En 167 cm-hez 70 kg-san sem vagyok kövér, mert jól oszlik el rajtam.
Kétlem, hogy kövér vagy, maximum rossz az alkatod, amin tudsz javítani életmódváltással.
8/14 anonim válasza:
Nem, nem képzeltünk el semmilyen fitt vagy izmos, sportos "csajszit". Vagy fogyj le (lenne miből) vagy változtass a szemléleteden. De leginkább menj máshova egót növelni.
9/14 anonim válasza:
Hat nem tudom en nem mondanalak vekonynak, kiveve, ha madarcsontozatu vagy. En a 176 centimmel vagyok 61 kg es meg magamat sem mondom vekonynak, mert boven lehetne mit formalni az alakomon igy is.
10/14 anonim válasza:
Nagyon dagadt nemlehetsz. Max par kg lehet ott, ami megertem h zavar. Ha akarsz tegyel ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!