Előny vagy inkább hátrány ha egy nőnek ennyire kockás a hasa?
Amúgy ő egy DJ, nem egy fitneszmodell, mégis nagyon durván meg van edzve a hasizma, a legtöbb férfi megirigyelhetne egy ilyen hasizmot. Szerintetek ez inkább előny vagy ez már a "túl sok" kategória?
A link megnyitása előtt csak annyit írtam volna, hogy hátrány tud lenni, ha nagyon látszódnak a kockái. A megnyitás után meg összezavarodtam. Igazából nem is értem azt, amit leírtál utána. "nagyon durván meg van edzve a hasizma" ??? Alig látszik neki. Inkább az alsó bordái látszódnak ki, ahogy behúzza a hasát.
Ez már egy egész komoly hasizom: [link]
Ez meg egy nagyon durva: [link]
Amiket most linkeltem, azok nekem mint férfi már nem igazán tetszenek. A te linkeden lévő nőé még simán vállalható, kb. minden nő hasa ilyen hasonlóan alacsony testzsírszázalék mellett.
Ez nem kockás. 🤦😁
Amiket az első linkelt, azok már igen.
Ne keverd a szezont a fazonnal.
Nőként szerintem egy enyhe hasizom nem gáz, inkább ez, mint a nagy zsírréteg. Egy sportos nő mindig vonzó lesz a pasik szemében, aki megtartotta nőiességét. És itt nem a túlzott kondi csajokra kell gondolni.
Jobb napjaimon én is hasonlóan nézek ki, sose gondoltam magamra úgy, mint "kisportolt alkat" általában semmittevő vagyok, pár hónap döglés után rám jön a rendszeres testmozgás, aztán a ciklus kezdődik elölről. Ez van már kb 5 éve.
Amiket az 1. válaszoló linkelt, én női szemmel vonzónak tartom, az ilyesmit viszont már nem, pasiban sem: [link]
Én is azt hittem először, hogy egy minimális testzsír %-os extra mega kockahas lesz :D
Ez a has tök jó, nekem is ilyen, sőt szerintem edzés után kockásabb enné és nem edzem halálra magam érte. De objektíven nézve a durván kisportolttól azért messze van.
Te sem voltál még konditeremben😂😂😂😂😂
Azt hittem durván kockás, de ez elég átlagos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!