Ez férfi, női vagy uniszex bakancs?
2022. jan. 31. 10:06
2/10 anonim válasza:
Uniszexnek tűnik, de lányokon nagyon otrombán hathat, férfiakon pedig ízlésficamosnak.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából én metalhead vagyok szóval mindig acélbetétest hordok, ha ezért ízlésficamos vagyok ám legyen.😇
2022. jan. 31. 11:18
5/10 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, ettől függetlenül még mindig nem vagyok biztos benne, hogy melyik nemnek szánták. 😆
2022. jan. 31. 11:45
6/10 anonim válasza:
Elsőre innen nőinek tűník, mert keskeny a fazonja.
7/10 anonim válasza:
Megnéztem neked, ecipő a női bakancsok kategóriába teszi, persze ez semmit nem jelent szerintem.:D Eleve a legtöbb bakancs - ha csak nem magassarkú -, akkor szerintem unisex darabnak készül.
Van nekem is Altercore bakancsom, szuper minőség, és a világon senki meg nem mondja, hogy most ez női vagy férfi fazon-e. Ha én hordom női, ha az öcsém veszi fel, akkor férfi. Ennyi. :D
9/10 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos válassz másik márkát.
10/10 anonim válasza:
Egyértelműen férfi bakancs.
Nincs is mit ezen gondolkozni.
Milyen lágy rész jellemzi bárhol is amiből nőire következtethetünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!