Csak a vékony nők lehetnek szépek?
Tudom, hogy buta kérdés de egy ideje foglalkoztat ez a téma.
A Facebookon és más közösségi médián nagyon gyakran látom, hogy savazzák a teltebb nőket és csúnya jelzőkkel illetik őket így felmerült bennem ez a kérdés.
Igazából személyesen is érint mivel ünnepek alatt 4 kg felszaladt rám így most vagyok 67 kg 167-8 cm-hez, elkezdtem diétázni és sportolni is ezzel nincs is probléma de ameddig stagnál ez az állapot ahogy most vagyok kicsit rosszul érzem magam.
A nem vékony nők alatt mit értesz?
Aki már alig bír menni, olyan kövér, az nyilván nem szép.
De ha valaki kicsit telt, de szépen hízik, jó helyre, és szép az arca, előnyösen öltözködik, akkor az lehet szép. Kivéve, ha egy férfinak kifejezetten a vékony nők jönnek be, akkor nyilván nem tetszik neki.
Ez egy bizonyos határig szubjektív. Egy 200+ kilós, vagy éppen csont és bőr nő nyilván majdnem minden ember szemében visszataszító.
Én 169 cm 50 kg vagyok, de látványra nem vagyok olyan nagyon vékony. Van, aki azért szól be, mert túl vékony vagyok, van, aki szerint néhány kilót le kéne adnom.
Nyilván nem, de ízlés kérdése. Nálam lényegében csak a vékony jöhet szóba, ezen sajnos nem tudok változtatni, viszont azt tudom, hogy számos vékony csajt követek instán, tiktokon és stb, azt látom, hogy rendszerint kapnak bántó kommenteket ők is. Főleg ha nincs moderálva, akkor eléggé szembetűnő.
Ettől független egy teltebb nőre nem mondom, hogy csúnya, hanem nem tetszik, amolyan közömbös számomra. Ha ilyet látok én tovább görgetek, sose értettem miért jó egyeseknek mások bántása. Nem azt mondom, hogy nem lehet meg a véleménye róla, de senki nem kérdézte. Pusztán így odavágva pedig csak a másikat bántja. Ugyebár van aki azt hiszi, hogy milyen vicces, van aki irigy és van aki szimplán bunkó. Ezentúl még az aggódó típus is létezik, akinek valami eltolódott testképzavara van és a szimplán egészséges vékony már súlyosan alultáplált. Gondolom ugyan ez hasonlóképp is megvan, de kommentszekciójukat nem igazán szoktam olvasni.
Ha még számomra lehet kissé vastag is vagy, már az hatalmas pozitívum (szerintem), hogy felismerted és teszel érte. Most könnyen beszélek, mert ugyebár pont az ízlésem fele változtatnál, de a pozitivitás jellege inkább abban van, hogy próbálsz magadért tenni, legalább van egy kitűzött célod, elvárásod magaddal szemben. Magával a mostani alakoddal sincs feltétlen probléma fiúk terén, nem egy haveromnak a teltebb alak jön be. Mindenkinek úgy se fogsz megfelelni, tetszeni, hiszen mindig lesznek akik kritizálnak. Ha fogysz azért, ha hízol, akkor pedig azért.
Akkor keress ra teltebb vagy akar plus size modellekre instan. A 130 kilos nok kepei alatt is csorog a kommentelok nyala.
Ugyhogy kinek ez, kinek az.:)
Bizony, csak a vékony nő a vonzó.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!