Csak a vékony nők lehetnek szépek?
Tudom, hogy buta kérdés de egy ideje foglalkoztat ez a téma.
A Facebookon és más közösségi médián nagyon gyakran látom, hogy savazzák a teltebb nőket és csúnya jelzőkkel illetik őket így felmerült bennem ez a kérdés.
Igazából személyesen is érint mivel ünnepek alatt 4 kg felszaladt rám így most vagyok 67 kg 167-8 cm-hez, elkezdtem diétázni és sportolni is ezzel nincs is probléma de ameddig stagnál ez az állapot ahogy most vagyok kicsit rosszul érzem magam.
Részvétem a kollaganődnek.
10kg az rengeteg azért,mi miat van így maga alatt?
Természetesen nem! :)
A barátnőm nem vékony, de ott kerek ahol kell, nagy cicik, kerek popsi, vastag combok, karcsú derék, kicsi pocak, nagyon szexi! :)
Nőként 100%-ban osztom a 6-os véleményét. Én is ilyen vagyok nőként. Ezért is választottam sportos társat magamnak.
Kérdező, a szépség mindenkinél mást jelent. Kinek ez, kinek az tetszik. 4 kg az semmi. 1 hónap alatt le lehet adni egészséges keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!