Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak a vékony nők lehetnek...

Csak a vékony nők lehetnek szépek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy buta kérdés de egy ideje foglalkoztat ez a téma.

A Facebookon és más közösségi médián nagyon gyakran látom, hogy savazzák a teltebb nőket és csúnya jelzőkkel illetik őket így felmerült bennem ez a kérdés.

Igazából személyesen is érint mivel ünnepek alatt 4 kg felszaladt rám így most vagyok 67 kg 167-8 cm-hez, elkezdtem diétázni és sportolni is ezzel nincs is probléma de ameddig stagnál ez az állapot ahogy most vagyok kicsit rosszul érzem magam.

2022. jan. 28. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
1 2
 1/17 anonim válasza:
41%
Igen.
2022. jan. 28. 17:39
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Pont ezért sír most az egyik kolléganőm, hogy felszedett vagy 10 kilót, és hogy milyen szar... Közben meg mindenki azt beszéli, hogy kb 10x jobban néz ki, mert ment a melleire meg a combjára is.
2022. jan. 28. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
21%

Részvétem a kollaganődnek.

10kg az rengeteg azért,mi miat van így maga alatt?

2022. jan. 28. 17:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy elég szar hiába megy mellre is :D
2022. jan. 28. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
Csak a birkák szerint..
2022. jan. 28. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Mivel én gyerekkorom óta sportolok, így számomra fontos, hogy a hölgy partnerem is foglalkozzon a testtével. Nem azt mondom, hogy fitnesz modell legyen, de egy feszes comb, formás popsi azért viszonylag hamar hozható a nőknél és nem kell hú de nagy diétát se tartani hozzá. Nálam elvi kérdés, hogy nem jövök össze dagadt nővel (ha valakin van pár kg felesleg, az természetesen még nem gond), mert aki nem tiszteli a testét annyival, hogy foglalkozzon magával, az a személy nálam nem jöhet szóba. Lehet bunkónak hangzik, de én ilyen vagyok. Más pasiknak meg a molett nők jönnek be, hatalmas kannákkal, különbözőek vagyunk, így általánosságban nem jelenthető ki, hogy csak és kizárólag a vékony nők lehetnek szépek.
2022. jan. 28. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Természetesen nem! :)

A barátnőm nem vékony, de ott kerek ahol kell, nagy cicik, kerek popsi, vastag combok, karcsú derék, kicsi pocak, nagyon szexi! :)

2022. jan. 28. 18:32
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
000000000.
2022. jan. 28. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
Hetes, tehát vékony.
2022. jan. 28. 18:58
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Nőként 100%-ban osztom a 6-os véleményét. Én is ilyen vagyok nőként. Ezért is választottam sportos társat magamnak.

Kérdező, a szépség mindenkinél mást jelent. Kinek ez, kinek az tetszik. 4 kg az semmi. 1 hónap alatt le lehet adni egészséges keretek között.

2022. jan. 28. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!