Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, mennyire tartjátok...

Isti22 kérdése:

Nők, mennyire tartjátok fontosnak egy férfin a parfümöt?

Figyelt kérdés

Elsősorban 30-40 éves nők válaszát várom, de természetesen válaszolhat bárki.

Tudom, hogy van, aki kifejezetten nem szereti a parfümöket vagy csak egy adott parfümöt, de én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a szemetekben... akarom mondani az orrotokban egy ízléses illat hozzáad a pasihoz vagy mindegy és elegendő a deo/tusfürdő/arcszesz/akármi illata?

2022. jan. 27. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Jobban szeretem, ha nincs vagy csak nagyon enyhe illata egy pasinak
Kellemesebb a férfi, amikor testközeleben vagyok és érzem valmilyen tisztálkodószer illatát, mintha nem lenne rajta semmi
Szinte mindegy, milyen parfüm van rajta, de jobb benyomásom lesz tőle
Elcsábulok, ha luxusparfüm illatát érzem rajta
24 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Legyen egy kellemes, jó illata.

Az mindegy, hogy tusfürdő, dezodor, arcszesz vagy parfüm. A lényeg, hogy ápolt legyen és a legfontosabb, hogy ne legyen túl sok az illat!!!

Az agyon pacsulizott férfiaktól valamiért a hideg futkos a hátamon, nem számít mennyire jóképű. Nekem az már a ló másik oldala.

Inkább csak egy finom, visszafogott illata legyen. Ne lengje körül a parfüm szag.

2022. jan. 27. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem, ha csak akkor érzem az illatát, ha nagyon közel vagyok hozzá. Inkább a tusfürdő illatát szeretem, amellet a "természetes" illatát is picit érzem. A parfüm nekem erős.
2022. jan. 27. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, csak apolt legyen es ne legyen budos.:D

Ha hasznal parfumot az tok jo, de ha nem, az sem nagy baj.

2022. jan. 27. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő, viszont szerintem bajnak nem baj.

Nekem pont elég érzékeny a szaglásom és rá vagyok kattanva ezekre.😅

2022. jan. 27. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon a gyengém, bár én fiatalabb vagyok. Lehet erőteljes az illat, csak ne legyen fullasztó
2022. jan. 28. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Értékelem, ha használ parfümöt az illető, de nem várom el. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, ezért fontos, hogy jó illata legyen a kedvesemnek. Ha kellemes az illat és illik hozzá, akkor az sem zavar, ha annyit fúj magára, hogy öt méterről érződik (bár csak akkor, ha nem a zuhanyzás alternatívájaként tekint rá).
2022. jan. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!