Az arctisztítás vagy egy piercing szúrás fáj jobban? Mennyivel kellemetlenebb az egyik a másiknál?
Figyelt kérdés
Az arctisztítás (kozmetikai, nyomkodós, rengeteg nehezen ürülő miteszerrel) vagy egy piercing szúrás fáj jobban? Mennyivel kellemetlenebb az egyik a másiknál?2022. jan. 26. 15:39
1/8 anonim válasza:
Az arctisztításról nem tudok nyilatkozni,de a piercing szúrásról igen.
Nekem a piercing szúrás nem fájt.
Pedig nem mindennapi helyre szúrattam.
2/8 anonim válasza:
Ha a nyomkodasra gondolsz, az tud kellemetlen lenni. Több ideig is tart mint egy szúrás.
3/8 anonim válasza:
Arctisztításról szintén nem tudok nyilatkozni, de piercingem van. Attól is függ, hogy hova szúrják: porcba (fül) kellemetlenebb, mint nem porcos részbe (orr, fülcimpa, stb.). Egyéni fájdalomküszöbtől is függ, hogy kinek mi mennyire fáj.
4/8 anonim válasza:
Az arctisztítás sok időbe telik ha sok a bőrprobléma. A piercing szúrás pár mp.
5/8 anonim válasza:
Nyomkodás kevésbé. Fülcimpába elmegy, tragus kellemetlenebb. A daith piercingem szúrásánál majd összecsináltam magam :D
6/8 anonim válasza:
Szerintem az arc tisztítás mert az időigényesebb a piercingnél, de vannak piercingek amik brutálisak,ahogy az előző válaszoló is ítta.
7/8 anonim válasza:
Fordítva lehetetek bekötve, mert nekem se a helix, se a flat nem fájt különösebben, ellenben a cimpát gyűlöltem, annyira ótvar érzés volt. A köldököm kiszúrása viszont egyenesen tetszett. 😆 Az arctisztítás hosszabb, de az se borzalmas hacsak nincs tele az ember aknéval.
8/8 anonim válasza:
Attól is függ, midet szúrják. Indrustialnál, tragusnál majd’ összecsináltam magam, orr se volt kellemes. Ezek határozottan fájdalmasabbak, mint egy tisztítás. Conch, labret, dermal, cimpa, ezeket kb meg se éreztem, ezekhez mérve a tisztítás rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!