Lányok! Az esti rutin után ha elmentek valahova, amikor hazaértek, mégegyszer elvégzitek az esti rutint?
Általában tudok számolni azzal, hogy megyek-e el valahova még aznap este.
Ha gyorsan muszáj leugranom a boltba, mert annyira durván kívánok valamit, akkor nem sminkelek és utána csak kicsit átmosom az arcom.
Ha sminkelek mert mondjuk buliba megyek, akkor nem végzek esti rutint, csak parti után ha van még energiám.
A "hirtelen rám ír a baráti társaságom és bulizni hív" már rég nem az én műfajom, de ha ilyen történne, akkor valószínűleg fáradtság függvényébe végezném el újból a rutinomat.
Nyilván lesz aki pazarlónak találja, hogy képes lennék egy nap kétszer megtenni ezeket a lépéseket... erre csak azt mondanám, hogy nekem az esti rutin inkább lefekvés előtti rutin. A tiszta, lekezelt arcom illata, érzete adja meg az alvásom előzményét. Tehát nekem ez kell, hogy később nyugodt szívvel tudjak aludni.
Esti rutin altalaban kozvetlenul alvas elott tortenik, legalabbis nalam. Abban a fel oraban meg nem igazan szokott kiderulni, hogy meg mennem kene barhova is, legalabbis meg soha nem volt ilyenre pelda.
Arctisztitas utan nalam az agyiko kovetkezik.
Épp ez a lényege az "esti rutinnak" nálam, hogy este végzem, mikor már nem megyek sehova.
Kb. sürgősségi esetben mennék el itthonról utána (valakit baleset ért, kigyulladt a ház), akkor nem érdekelne a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!