Neked mennyire jön be ha valakinek szinte az egész teste tele van tetoválásokkal?
2010. szept. 9. 19:02
11/22 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik. persze mintától és az összképtől függ az egész,de szerintem őrjítő. :)
19/L
12/22 A kérdező kommentje:
;) :)
2010. szept. 11. 12:47
14/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de az egyik legjobb barátnőm is ilyesmit akar, csak ő a karjára akar
15/22 anonim válasza:
Imádom a tetoválásokat, de azért inkább csak mértékkel. A teljes karfelületen pl. nagyon tetszik, ha jól elkészített, ízléses a tetoválás, de azért teljes testfelületen... az már kicsit sok.
Persze van, akinek jól áll, de általánosságban úgy vagyok vele, hogy a kevesebb több, ebben az esetben is.
16/22 A kérdező kommentje:
De remélem egy pár darab azért összejön :D ha nem is egész testes
2010. szept. 11. 20:11
17/22 anonim válasza:
Nekem nem jön be...Pfúj. Még 1-2 eldugott helyen ok...De...
18/22 A kérdező kommentje:
és ha ami kilátszik ott nincs? pl a karján meg a lábán csak a mellkasán és a hátán teljesen tele :D
2010. szept. 11. 21:05
20/22 anonim válasza:
bejövős,nagyon is, főleg az ami nyakon van, lentről felnyúlik akár hátul akár oldalt. meg persze lehet akárhol =) csak ne sok nonfi,az komolytalanná teszi az egészet és nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!