Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Neked mennyire jön be ha...

Neked mennyire jön be ha valakinek szinte az egész teste tele van tetoválásokkal?

Figyelt kérdés

PL:

[link]

[link]

2010. szept. 9. 19:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerinte ritka gusztustalan a teljes testes tekó. Én szeretem a tetkókat, de csak mértékkel.
2010. szept. 9. 19:03
 2/22 A kérdező kommentje:
2010. szept. 9. 19:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Megelégednék azzal is ha csak 7-8 lenne. :D
2010. szept. 9. 19:07
 4/22 anonim ***** válasza:

undorító.

bár a második kép az annyira nem gázos.talán mert színes.:)

2010. szept. 9. 19:10
 5/22 A kérdező kommentje:
:-/ nekem a színes annyira nem jön be...
2010. szept. 9. 19:11
 6/22 anonim válasza:
Az én párom is tele van tetoválva:D Nekem tetszik....
2010. szept. 9. 19:16
 7/22 anonim ***** válasza:

Ez szerintem a viselőjétől függ és persze a mintától is.

Férfin tetszenek az ilyesmi tetkók,de csak akkor,ha összefüggenek a minták,ábrák,írások...és kiegészítik egymást, az tud szép is lenni és művészi.Valakinek ilyen a stílusa, így érzi jól magát.

De azok akik csak össze vissza magukra varratnak minden sz.rt, egyik tetkónak semmi köze a másikhoz,az undorító! Gondolok itt kínai jelekre, mellette Jézus Krisztus, alatta nonfiguratív dolgok...na az nem!!! de pl a polinéz férfiak tattúja nagyon tetszik,amit belinkeltél az is jó.

2010. szept. 9. 19:17
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekem bejön. :) ^^

15/l

2010. szept. 9. 19:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Nagyon. Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik. Nem is tudom miért...Olyan...jó és kész. :D:D *.*

15/L

2010. szept. 9. 19:43
 10/22 A kérdező kommentje:

Vegyes válaszok :D Kinek mi jön be :D két 15/L akk majd kb 10év múlva figyeljetek strandon :D remélem addigra lesz pár db :D

ja én sem úgy gondoltam h kínai jel ( amiről a fene sem tudja h eredetileg mit jelent -.-) meg kereszt stb

2010. szept. 9. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!