Neked mennyire jön be ha valakinek szinte az egész teste tele van tetoválásokkal?
undorító.
bár a második kép az annyira nem gázos.talán mert színes.:)
Ez szerintem a viselőjétől függ és persze a mintától is.
Férfin tetszenek az ilyesmi tetkók,de csak akkor,ha összefüggenek a minták,ábrák,írások...és kiegészítik egymást, az tud szép is lenni és művészi.Valakinek ilyen a stílusa, így érzi jól magát.
De azok akik csak össze vissza magukra varratnak minden sz.rt, egyik tetkónak semmi köze a másikhoz,az undorító! Gondolok itt kínai jelekre, mellette Jézus Krisztus, alatta nonfiguratív dolgok...na az nem!!! de pl a polinéz férfiak tattúja nagyon tetszik,amit belinkeltél az is jó.
Nagyon. Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik. Nem is tudom miért...Olyan...jó és kész. :D:D *.*
15/L
Vegyes válaszok :D Kinek mi jön be :D két 15/L akk majd kb 10év múlva figyeljetek strandon :D remélem addigra lesz pár db :D
ja én sem úgy gondoltam h kínai jel ( amiről a fene sem tudja h eredetileg mit jelent -.-) meg kereszt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!