Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól néz ki ez a lány?

Jól néz ki ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 24. 21:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül a bőrszínre írja valaki, hogy fujj...

Ez a lány számomra sem szép. Az arca szép, de az arckifejezés már nem tetszik, se a haja, az a felkarnyi tetkó, a keze...

2022. jan. 24. 22:11
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
10. Ismered a mondást h ízlesek és pofonok...?
2022. jan. 24. 22:12
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Én aki a 7-est választ írta az első válaszoló voltam, a nem jön be kommenttel. Mert részemről tényleg csak ennyi volt a véleményem.
2022. jan. 24. 22:13
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is "jujj"-jal reagáltam. De nem a bőre, hanem a stílusa és a körmei miatt. Attól hogy valaki fekete/kínai/... és nem jön be/nem szimpi/... nem jelenti, hogy amiatt van, mert fekete/kínai/....
2022. jan. 24. 22:14
 15/33 A kérdező kommentje:

A külsőségeket hamar megszoknád külföldön, ahol feketék jönnek-mennek melletted, nekem is addig volt idegen ez az egész, amíg ki nem léptem magyarországról. De még nem mertem lefeküdni velük :)

2022. jan. 24. 22:16
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
"Számomra az furcsa hogy van ember még, akinek arcra sem szép az, aki nem fehér." Ha egyszer valakinek nem a fekete lányok az ízlése, akkor hiába erőlteted kérdező. Olyan, mintha értetlenül állnál azelőtt, hogy miért nem szereti a körtepálinkát az, aki a barackot szereti.
2022. jan. 24. 22:17
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit valahogy erről a csak számomra történelemből ismert dolog rémlik, mikor anno valaki egy szovjettel nem értett egyet és jött a kérdés, hogy tán az elvtárs nem bízik a szovjet elvtársban?

Ez is most picit ilyen lesz, hogy a világban ha valaki egy másik etnikumu emberre azt meri mondani, hogy neki nem tetszik, akkor rögtön jön a kérdés, hogy tán rasszista-e?

Az a baj teljesen össze akarják mostani a határokat, mert az egyik simán egy emberi, esztétikai dolog, hogy a másik illető külseje, kisugárzása miként hat. Ezen változtatni nem is lehet, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy adott illetővel baja van.

Most vicces példa:

Képen mutatott lány mint barátnő vagy ilyesmi biztos nem érdekelne, leülni vele dumálni egy süti mellé meg minden gond nélkül.

2022. jan. 24. 22:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se tetszik és nem, nem a bőrszíne miatt. Például itt ez a lány, egész hasonlóan néz ki, de szerintem mégis sokkal szebb és szimpatikusabb.

[link]

Nem tudom ki ő, google képkereső dobta ki első találatok között.

2022. jan. 24. 22:21
 19/33 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés jelenleg is fennáll, csak nincs megvitatva(cigányok stb) de engem ez nem érdekel.

Azt aláírom hogy fehér emberként kell valami inger, behatás ami miatt megszeretsz más rasszból embereket, a feketéket jelenleg még mindig varázslatosnak tartom :D

2022. jan. 24. 22:25
 20/33 A kérdező kommentje:

Ő is nagyon szép, és akiket linkeltünk azok lehet szerkesztett, feljavított képek, mert néha rájuk sem ismerni.

2022. jan. 24. 22:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!