Ez Photoshop? Ti elhiszitek, hogy ő 18 éves?
Az első képen közelről jól látszanak a szarkalábai, jól sminkelt 30-35 évesnek néz ki. A további képeken a részletesség hiánya miatt fiatalabbnak néz ki, kb. 25-nek.
Miért van ez?
Köszönöm mindenkinek a szavazatot és választ.
A lepontozóknak üzenem, hogy ne telefonról legyetek jelen az oldalon, mivel kis képernyőn nem lehet azt meghatározni, hogy hány évesnek néz ki valaki képen. Nem ad elég részletet. Ugyan emiatt néz ki az első képet leszámítva fiatalnak a kérdéses nő, az alacsony felbontás miatt elvesznek azok a részletek, amik miatt néz ki idősnek valaki. Az első képen, normális monitoron látszanak azok a ráncok, gödrök az arcán, amik 30+ éves korban jelennek meg a legtöbb nő arcán. (Ebből fakadóan írtam ki a kérdést.) Legalábbis nálunk. De a norvégoknál ez lehet hogy bő 10 évvel korábbra tolódott.
A többi 18 éves lánynak olyan részlettelen a képeken az arca, hogy
"öregnek" tűnik mellette. Nekem ennél is ráncosabb volt a szemem 18 évesen ha mosolyogtam, mégis elkérik még most 23 évesen is a személyim.
Ezen a képen egy kisgyerek szeme van közelről. Még az is ráncos. Genetika. Ha idősebb lesz még táskás is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!