Az hogy lehet, hogy nem szolgál ki az eladó, pedig elmúltam 18 éves?
Figyelt kérdés
osztálytársam születésnapját ünnepeltük, (ő most lett 18, én már fél éve annyi vagyok, a többiek is mind nagykorúak) bementem egy boltba, 4 sörért. Pulthoz érve kér személyit az eladó. Tőlem, mert én voltam ott egyedül. Odaadtam, segítettem neki, mondtam, hogy februárban lettem 18. Erre mondja: sajnálom, de nem szolgáhatlak ki. Kérdezem: hogyhogy, elmúltam 18 :D
bocsi, de nem adhatja oda. válaszolta. Hát nagyszerű, otthagytam, mert mögöttem már türelmetlenek voltak.
Nem értem mi történt. 18 vagyok. ennyi a lényeg, vehetek mindent ami csak 18 hoz kötött. Mégse szolgál ki. Ez hogy lehet?
2021. aug. 28. 22:37
2/8 A kérdező kommentje:
Nem az van, hogy 19nek kell lenni? ez hülyeség, hiszen BETÖLTÖTT 18. életév. Betöltöttem. már a 19-et töltöm. Hogy is van ez?
2021. aug. 28. 22:41
3/8 anonim válasza:
Sztem nem tudta hol van a születési dátum a személyin. Velem is volt már ilyen. Alkoholos sört akartam venni. Odaadtam a pénztárosnak a személyit, nézte oszt mondta, hogy "szerintem te nem vagy még 18 éves." Szerencsére ott volt az egyik kollégája, az is megnézte és utána ideadták a sört.
4/8 A kérdező kommentje:
3: az lehet. pedig elég egyértalmű a felírás, hogy 2003.02.14
2021. aug. 28. 22:59
5/8 anonim válasza:
elkéred a panaszkönyvet vagy hívod a fönökét és egyből kiszolgál majd hidd el
7/8 anonim válasza:
Ha mar a szemelyid is latta, az o fejeben volt problema.
8/8 anonim válasza:
amilyen eladókba botlok mostanság, azon sem lepődnék meg, ha annyira h_lye lenne, hogy nem tudná kiszámolni a szül. dátumból a korodat, vagy egyszerűen nem találná meg a személyiden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!