Mit gondoltok az alakomról, képpel?
Nemrég hagyott el a pasim, kicsit csalódott vagyok. Én magammal meg vagyok elégedve, szerintem majdnem tökéletes az alakom.
Azt kell mondjam, hogy egy marha volt az a pasi!
Szerintem egy gyönyörű törékeny nőies és vonzó nő vagy így kép alapján.
Ennyit tudnék így hirtelen leírni.
F.44
Hát engem a mellekkel nem lehet megvenni, nem fő szempont, szóval azt felőlem mutogathatod... De valamiért az ilyen képeken, akik ennyire nagy hangsúlyt fektetnek rá már unszimpatikusabb, alapból így ezzel a beállással. Egyszerűen fogalmazva kissé k*rvás. Hogy most valóban milyen vagy azt nem tudhatom. Ezt leszámítva nem lehet rossz alakod, mondjuk általam tökéletes sem, látszik, hogy van ott pocak is. De ez most teljesen lényegtelen. Jól mondtad, hogy szerinted majdnem tökéletes alak. Ez csak szerinted. Nem vagyok és nem ismerem a párod, így ízlését sem tudom. Ha ilyesmi voltál mindig is, akkor nem, nem az alak lesz a probléma... Teljesen mindegy, hogy másik 10 vagy 1 millió ember is azt mondja, hogy már pedig neked szinte tökéletes alakod van, ha pont a párod, azaz volt párod nem így látja.
Amúgy utalt bármire is az alakoddal kapcsolatban vagy csak úgy kitaláltad? Elnézést! Kikövetkeztetted, kilogikáztad pontosabb megfogalmazás.
Prosti vagyxddd
Amúgy honnan csortad a képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!