Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok tanácsot adni?

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Elég félénk lány vagyok, a srácok egész életemben a barátnőim körül legyeskedtek. Kislány kormban volt egy időszak, mikor minden fiú belém volt szerelmes, mert szép voltam és megértő. Aztán elhíztam és nem adtam magamra, tehát érthető, a figyelem hiánya. Utánna pedig ez változott de nagyon szorongós voltam, sose mosolyogtam vagy beszélgettem. Mostanában csak azok a pasik mozdulnak rám akik csak testiséget akarnak vagy 150kg körüliek. Sose volt még barátom 18 éves vagyok. Sokat sportolok, törődök magammal, ezzel párhuzamosan a tetképem is javult. Viszont pár hónapja egy alkalommal egy fiú barátommal beszélgettem. Aki lányokat kezdett pontozni, tizes skálán. Én megmondtam, hogy nem fogok fiúkat pontozni, én idegenkedem ettől az egésztől. Aztán benyögte, hogy én 4es vagyok, elgondolkodott és nem figyelt rá, hogy nem kéne mondania, csak kicsúszott a száján. Egyébként nagyon kedves srác. Nos azóta jelentősen romlott a testképem, mindig ez jár a fejemben. Annyira vágyom rá, hogy tetszem valakinek, aki intelligens is. Nagyon zavar ez a megjegyzés. Egyszerűen nem tudok napirendre térni felette. És egyébként se kaptam túl sok pozitív megerősítést ami ellensúlyozhatná ezt. Igazából jól esett ezt most kiírni. Tudnátok tanácsot adnu, hogy hogy billentsem vissza az önbecsülésem?

2022. jan. 15. 20:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más tetszik. Ezen felesleges depizni. A fiú barátodnak nem is kell bejönnöd, gondolom te is csak barátként tekintesz rá, azaz ő sem 10 pontos neked...remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani.

Csinálj olyan dolgokat, amik feltöltenek és vedd körbe magad olyan emberekkel, akikkel jól érzed magad.

Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor elkezdesz ragyogni és ez feltűnik majd másoknak is.

2022. jan. 15. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugi, olyanra ne adj, aki lányokat pontozgat...

Én nagyon csúnya, nagyszájú kövér lány voltam 18 évesen, és még így is nagyon jó pasim volt, meg utána is.

Ahogy az első írja, foglalkozz azzal amitől jól érzed magad és olyanokkal legyél, akik nem húznak le.

Jönni fog valaki, akinek te fogsz tetszeni. Amúgy is a lényeg, hogy te tetsszél magadnak, elsősorban.

2022. jan. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!