Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért öregednek meg ilyen...

Miért öregednek meg ilyen látványosan a nők 30 körül lényegében pár év alatt?

Figyelt kérdés

Nagyon durva! Régi ismerőseimet nézegetem, régi osztálytársakat facsén.. elég durca hogy mennyire asszonyosan néznek már ki.Sokuk már nagyon ráncos is, pedig 31 körül vagyunk...

Mi lesz itt pár év múlva?

2022. jan. 13. 18:48
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
93%

Mindenki meghökken az osztálytalálkozókon, úgy érzi csak ő nem öregszik látványosan, pedig de.

Mutasd már meg a 10 évvel ezelőtti fényképeidet az ittenieknek, hogy milyen édes mókuci voltál, most meg meglett férfi.

2022. jan. 13. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
#9: Kopaszodásról nem tehetnek. Ha érzékenyek lesznek a hajhagymák a DHT-ra, akkor még ha próbálnak is vigyázni a hajunkra, akkor is ki fog hullani. Nyilván a hajbeültetés egy opció ha van használható donor terület, de a kopaszságot / kopaszodást az igénytelenséggel azonosítani hülyeség. Kb. olyan mintha a kismellű nőkre mondanám azt, hogy igénytelenek.
2022. jan. 13. 19:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"kopaszodást az igénytelenséggel azonosítani hülyeség. "

Tényleg az. De se nem írtam, se nem sugalmaztam, hogy igénytelenség, vagy hogy tehet róla bárki.

2022. jan. 13. 20:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki, ahogy él, azokat a babérokat fogja learatni idővel, nemtől függetlenül.

Aki nem figyel oda saját testi és lelki egészségére, annak meg is lesz a böjtje.

2022. jan. 13. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki meghökken az osztálytalálkozókon, úgy érzi csak ő nem öregszik látványosan, pedig de."

pedig nem

30 felett már eléggé kijön, ki az, aki odafigyelt magára az elmúlt 10-15 évben, és ki az, aki egyfolytában züllött, mint a gép

de ez nem férfi vagy női kérdés. férfiak közt is elképedek, micsoda tokás-hasas hájpacni lett a suli sportkirályából

2022. jan. 13. 21:59
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Mióta jársz ebbe a kategóriába is? Amúgy te egy pufók ötvenes néninek nézel ki a legutóbbi képed alapján, szóval én a helyedben saját magam miatt aggódnék. Mert harminc éves férfiként úgy festesz, mint valakinek a cuki nagymamája, aki nagyon jó házi krémest süt, csak ha túl sok konyakot iszik, akkor hajlamos csacskaságokat beszélni, de az unokák elnézik neki, mert amúgy olyan aranyos.
2022. jan. 13. 22:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 Nagyon jól körülírtad őt.😂😂
2022. jan. 14. 01:31
 18/24 anonim ***** válasza:
13%
Mert befásulnak, nem sportoknak, lepukkannak
2022. jan. 14. 01:33
 19/24 anonim ***** válasza:
11%
A sok kozmetimum miatt, amit a pofájukra mázolnak. Elképedek, amikor itt sokan leírjak az "arcápolási rutinjukat". Kezdd ilyen krémmel, aztán amolyan, aztán alapozó, smink, babámtöke. A test többi része ugyanúgy ellöttyed mindkét nemnél, ha nem sportolnak, szerintem kérdező sem arra gondolt. Az arc viszont nagyon durván ráncosodik nőknél, én is megfigyeltem nemrég sulitalálkozón.
2022. jan. 14. 07:22
 20/24 anonim ***** válasza:
31%

Nőként én is elképedek, hogy micsoda "arcápolási rutinjuk" van egyeseknek. Ez több ezer forintos vackot jelent, amit magukra kennek, és azt hiszik, hogy ez milyen jót tesz a bőrnek. Miközben nem figyelnek oda a folyadékbevitelre és a megfelelő táplálkozásra.

A megfelelő arcápolás nem a sok kenceficénél kezdődik.

2022. jan. 14. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!