Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett még látványosabban fog csökkenni a tesztoszteronszintem?
Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok lepődve magamon, hogy mennyire lenyugodtam 30 ra. 20 körül a falat kapartam a nőhiány miatt, 25 környékén is vacak volt nagyon még és tomboltam, ma meg? Szinte állóvíz lettem.
Később ez még tovább fog csökkeni?
2020. dec. 13. 23:21
1/7 anonim válasza:
Nyugi,a sok pia még jobban csökkenti a tesztoszteron szintet. Plusz merevedési gondok lesznek.
2/7 anonim válasza:
Ha tovább iszol, és b@szod szét a májad, az kihat a homronháztartásodra, igen.
A tesztoszteron termelésre sok tényező kihat...
Táplálkozás, sport, pihenés minősége.
3/7 anonim válasza:
50 vagyok. Minden este van szex, szóval egyénfüggő èletmód és genetika. A nagyfater mèg 70 évesen igen csak aktív volt.
4/7 anonim válasza:
Neked igen. Mondanám hogy a sport, jó kaják sokat javítanak a helyzeten de nálad a pia mellett egyik se lesz mérvadó.
5/7 anonim válasza:
35 körül lecsökken mindenkinél,de 30 évesen még nem.
6/7 anonim válasza:
Ahogy éled az életed kb mindent megteszel hogy tönkre vágd a tested. Aki rendszeresen sportol, egészségesen eszik, nem cigizik, nem drogozik, nem vagy alig iszik, kipiheni magát az kanos marad később is, persze valamennyire kevésbé lesz az a 20 éves kori szinthez képest.
7/7 anonim válasza:
Ennyi pia melett nem veletlen leszel impotens lassan teljesen. Vagy csak rajottul h latens meleg vagy es most kezded majd felfedezni mas ferfiak jelenletet az eletedben. Aztan egyik reggel arra ebredsz h az ossze pias uveg ures, de te pedig tele vagy toltve valami random oregemberek altal. Es be kell látnod h voltak elojelei csak nem fogadtad el oket. Nem veletlen nem voltak nok az eletedben, es ha esetlet el is mentel prostihoz vagy egy öregebb mamokahoz de nem rajuk gerjedtel es a testodnek mar elege van a nostenyekbol meg ha keves is volt. Es csak arra var hogy egy erosebb ero penetraljon. Olyan amilyen te sose voltal es nem is leszel, akinek a dominanciaja lefegyverez es nem enged. Ez a vegzeted, ne tagadd meg magad es a szuksegleteidet, hisz ezzel is csak magadnak artasz, magadnak akivel ha neha ki is jössz reven a nevezo ugyan az de a szamlalo fals eredmenyt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!