Egy fémszijas búvár karóra női csuklón nagyon furán nézne ki?
Arra érdemes készülni, hogy ez a Casio nehéz lesz és a szíja is hajtogatott lemezből készült (vagyis kb. a legolcsóbb megoldás, bár szíjat lehet cserélni, pl .a népszerű Nato szíjakra)
Megjegyzem, a hasonló méretű, férfióra vonalon van full titánból készült óra is elérhető áron, ezek jóval könnyebbek, pl:
És persze vannak jópofa női búvárjellegú órák is, bár pl. ezen nem tekerhető a bezel, tehát eltelt időt nem lehet vele mérni:
Ha műanyag házas óra is érdekel, a Casio MRW-200H-t érdemes megnézni, többféle számlappal készül, olcsó, vagány és pár deka:
Ebből van kisebb, női méret is, az LRW-200H:
Találtam mást is, ez is rendes férfi méret, jól néz ki, tekerhető a gyűrűje és van világítása is :)
6
De sok. Ízléstelen. Panerait még én sem hordok. Pedig tetszenének csak ordenáré nagyok. Egyszer volt a kezenen 38-as az még elment volna csak aránytalan.
7.-re.
Engem meg le homároznak a férfi, 36-os, antik Tudor miatt.
8
Rossz körökben mozogsz. Nekem a hétköznapi óráim mind 34-38 közöttiek. Ezek az ordenáré 3 mutatós alap órák 41-42 mm méretben marha ízléstelenek. Max ha sportórád van pl egy G-Shock vagy egy autentikus pilótaórád ott még elmegy a nagy méret de ott se mindegy a csuklóméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!