Szőke/világos haj fekete szemöldökkel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mit gondoltok, hogyan néz ki a szőke vagy egy nagyon világos hajszín fekete szemöldökkel? Nekem fekete a szemöldököm festetés nélkül és az eredeti hajszínem középbarna. 1 éve festetem a hajam feketére és sokan meglepődnek, amikor meghallják, hogy nem ez az eredeti hajszínem, mert a szemöldököm fekete festés nélkül. Viszont gondolkodom egy egészen világos hajszínen, talán szőkén (hamvas árnyalatban). Mi a véleményetek?
(Nem mondom, hogy ez határozza meg, hogy bele vágok e vagy sem a szőkítésbe, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről)
Előre is köszi a válaszokat!
2021. dec. 31. 12:42
2/5 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, sőt tetszik.
3/5 anonim válasza:
Jól néz ki, jobban, mint barnával.
4/5 anonim válasza:
amikor elkezdtem festeni a szemoldokom beleestem abba a hibaba hogy nagyon sotetbarnara majdnem feketere festettem… akkor tetszett, ma mar viszolygok azoktol a kepektol ahol meglatom magamon a sotet szemoldokot. amugy vilagosbarna hajam van, a szemoldokom is olyanra festem mar, es igy is szep, hangsulyos lesz, megsem korom fekete. sokkal esztetikusabb.
5/5 anonim válasza:
Ewwwww.
Esetleg festesd ombre/balayage technikával, vagy használj világosabb szemöldökceruzát. Nem túl ízléses, az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!