Jól állna a szőke haj világos bőrrel sötét barna szemmel és fekete szemöldökkel?
Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 13:39
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem, még a sötétebb árnyalatok sem. A szemöldököt persze lehet világosítani, de nekem üti egymást a sötétbarna szem a szőke hajjal.
2/8 A kérdező kommentje:
És akkor is csúnya lenne ha ombre lenne és fent kb 6-7cm az eredeti barna hajam maradna utána meg fokozatosan szőkébb lenne?
2019. jún. 19. 13:51
3/8 anonim válasza:
Nem, az úgy már jó lenne. De ott is sötétebb szőkét válassz, a túl nagy kontraszt sem szép pl sötétbarna-platinaszőke.
4/8 anonim válasza:
Az ombre szerintem is jobb választás. A szőke haj fekete szemöldökkel (pláne ha tetovált vagy festett) nagyon plázacicás és ízléstelen
5/8 anonim válasza:
A fekete szemöldök fekete hajhoz jó!
Inkàbb barna áll jól a szőke hajhoz.
6/8 anonim válasza:
Tudom, hogy ez most elég nagy trend, de szerintem ocsmány. Az ombrés az egy fokkal jobb, de az sem túl szép.
7/8 anonim válasza:
Én a szemöldökömet picit világosítom, olyan középbarnára, hozzá olyan mézszőke a hajam, és eddig 3 nő hitte, hogy eredeti a hajszínem. Jól kell megcsinálni, és akkor nem hat műnek.
De senkinek nem csinálják olyanra a szemöldökét, mint a haja, a platinaszőkéknek sem festik hozzá a szemöldököt, albinónak néznének ki.
Shakira
Ashley Tisdale
Gwen Stefani
Mariah Carey
Britney Spears
Olivia Palermo
Alona Tal
Anna Paquin
Arielle Kebbel
Írd be mögéjük, hogy blonde, és inspirálódj.
8/8 anonim válasza:
+
Bella Thorne
Brie Larson
Emma Roberts
Sarah Paulson
Billie Lourd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!