Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen testalkatú férfiak...

Milyen testalkatú férfiak jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Rólam: egy jó ideje edzek, de van rajtam zsír is (kb 22-25%, tehát nem kevés). Mi a vonzóbb számotokra, egy nagyobb darab férfi, egy szálkás, vagy a kettő közti?

(A nagydarab alatt nem közönséges gyúrós fejjel kell elképzelni, kínais tapadós csillogós pólóban... :)

2021. dec. 30. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Ízlések és pofonok, de a legtöbb nőnek inkább a sportos, vagy mackós pasik tetszenek. Nekem is inkább a mackós. Az se baj ha van pocak is, de csak pici.
2021. dec. 30. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Nálam nem ez az elsődleges szempont, így többféle alkatú pasim volt már (65 és 130 kg között). Jobb érzés számomra egy nagyobb testhez hozzábújni, mint egy vékonyhoz, még akkor is, ha nem izmos. De persze akkora se legyen, hogy ne tudjon megmozdulni. Úgyhogy nekem a dad body típus jön be leginkább.
2021. dec. 30. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Enyhén izmos, szálkás, sportos pasik jönnek be.
2021. dec. 30. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Nekem pl az ektomorf alkat tetszik. Vagy a sima átlagos.

Ami nagyon szélsőséges az már nem.

2021. dec. 30. 19:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Érdekes amúgy a téma, ezért is dobtam fel.

Általában, ha direktben megkérdezi az ember egy hölgy ismerősét (nyugi, van más témám is és nem hetente interjúvolom meg őket), akkor az a válasz, amit eddig irtatok. Tehát a vékonyabb, "futós alkat", esetleg dad body. Mégis, ahogy látom, inkább a nagy hátú/vállú, nagy kar és mell (persze arányosságot szemelőtt tartva) az, ami után "megfordul" a nők többsége.

2021. dec. 30. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a szálkás, sportos testalkat jön be, a nagyobb darab nem igazán.
2021. dec. 30. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

A nagyobb darab, izmos tesztuk (nagy hát, kar)

Nem muszáj a kockahas

2021. dec. 30. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Inkább izmos. De azért ne túlzottan, tehát a kidagadó erek, meg ha a karja vastagabb a derekánál, az nem tetszik. Annyi, hogy ne legyen nálam vékonyabb a karja, és a melle ne legyen nagyobb, tehát átlagos leginkább. A legjobb, ha alapból vékony, de azért van rajta izom.

De amúgy az arc meg a haj fontosabb nekem, ha csak a külsőt nézem.

2021. dec. 31. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak a vékonyak tetszenek, az alultáplált csontvázaktól a szálkás atlétákig.
2021. dec. 31. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a túl vékony alkat. Nem baj, ha nem rajzolódik ki minden izom, ha van egy kis pocak, de inkább masszívabb (mezomorf, endomorf) típus jön be (én is közepes alkat vagyok nőben, izmos, széles vállakkal, háttal, nagyon furán nézne ki mellettem egy nagyon sovány, vékonycsontú srác). Szóval, nem baj, ha nincs annyira kugyúrva, de ne úgy nézzen ki, mint szegény Tutamhamon 3D-s képe (csapott váll, széles csípő, görbe lábak).
2021. dec. 31. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!