Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pontosan mire jó a testpermet?

Pontosan mire jó a testpermet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A napokban kaptam egy testpermetet (pontosan a Guess Seductive Noir-t), de pontosan nem értem mi a különbség a parfüm és ez között. Kipróbáltam, elég kevés ideig marad meg az illata. Esetleg akinek van ilyen testpermete írna róla véleményt, és van-e olyan parfüm aminek ilyen illata van mint ennek, mert ez nagyon bomba.Köszönöm ha valaki ír választ, és kellemes ünnepeket így 25. hajnalban :D

2021. dec. 25. 01:11
 1/1 anonim ***** válasza:
88%

A testpermet gyengébb töménységű, mint a parfüm, ezáltal nem annyira fullasztó.

Ideális olyan alkalmakkor, amikor azt szeretnéd, hogy jó illatod legyen, de nem akarsz egy megközelíthetetlen illatfelhőként létezni. (Pl. ágyba ezért tökéletesek a testpermetek.)

Persze, vannak kivételek. Van olyan Victoria’s Secret testpermetem, ami egész nap tartós, brutális hatósugara van, ellentétben luxusparfümök között is láttam arra példát, hogy a töménysége és a magas ára ellenére pár óra alatt elillant.

2021. dec. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!