Melyik a kedvenc parfümötök?(női)
Sziasztok:))
Bevallom őszintén nem igazán használtam eddig parfümöket,de most ennek is eljött az ideje,keresem a megfelelőt:) Érdekel,ti mit szerettek+hogy mennyit szántok rá.
További szép estét!♡
Szerintem aki lepontozta az elsőt, az még életében nem próbálta az Angel parfümöt.
Hihetetlenül karakteres, erős, magabiztos illat, ami valóban nem a kislányok, és proli csajok illata.
- Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540
- Amouage - Blossom Love
- Initio - Atomic Rose
- Montale - Sensual Instinct
- Montale - Intense Café
- Xerjoff - Casamorati 1888 - Lira
- Cartier - La Panthère
- Dior - Miss Dior
- Carolina Herrera - Good Girl Suprême
- Armani - My Way
- Elie Saab - Girl Of Now Forever
- Cacharel - Amor Amor
- Ariana Grande - Ari
- Ariana Grande - Cloud
- Britney Spears - Midnight Fantasy
- Britney Spears - Hidden Fantasy
- Victoria’s Secret - Bare Vanilla testpermet
Nekem ezek a kedvenceim azok közül, amiket idén szagoltam és/vagy megvettem. (Mintám azokból is van, amik nincsenek meg nagyban.)
Amint látható, az árkategória, a célközönség is elég változó, de nekem jelenleg ezek a kedvenc női illataim.
Nem tartok csak azért “alantasnak” egy illatot, mert olcsóbb.
Így télen:
Guerlain - Mon Guerlain
Givenchy - Organza
Kenzo - Jungle
YSL - Black Opium
Olcsóbb kategóriában:
Revlon - Ciara
Jenny Glow - Myrrh & Bean
Maxim's de Paris Pour Femme, Melodie de Fragonard (1992)... sajnos, eltűntek a "nemzetközi piacról", csak Párizsban vagy az Azúr-parton (Grasse) kaphatók eredetiben (az interneten túl sok a fake, ezért túl kockázatos), vagy a múlt homályába vesztek... vagy újítottak, mint a Melodie (2024), de nem az a régi fantázia...
Deazé' vannak helyettük mások is:
Isabey Fleur Nocturne
Dorin
Caron Tabac Blanc 1919
Volnay
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!