Férfiak, mi a kedvenc parfümötök egy nőn, ami beindít titeket?
Figyelt kérdés
Az én buli illataim a következőek:
1. Thierry Mugler - Alien
2. Thierry Mugler - Angel Muse
3. Jimmy Choo EDP
4. Marc Jacobs - Decadence
2020. febr. 17. 16:45
1/10 anonim válasza:
Nincs kifejezett kedvencem, sot fel se tudnam oket ismerni. Olyan is van, hogy ami az egyik lanyon bejon, az a masikon nem.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, en nokent mindig felismerem pl a Dior Fahrenheit, a Hommeot, a 1Milliont es az Aventus Creedet...
2020. febr. 17. 17:41
5/10 anonim válasza:
#4: Te nőként biztos, mi pasiként nem. Színekből is csak párat ismerünk.
6/10 anonim válasza:
Má' nem azé', de hol szarom le, mivel fújod be magad. Egyébként meg honnan a tökömből tudnám, melyik női parfüm melyik?
7/10 Laylah válasza:
Az Alien nekem is nagy kedvenc jó két éve, de elég borsos ára van. Karácsonyra páromtól kaptam egy kis üveggel. ^^ Most hétköznapra Replay Stone Supernova van, de már eléggé unom. Anno pedig kaptam egy Michael Kors Glam Jasmine-t, az majdnem olyan, mint az Alien, mégis más.
8/10 Laylah válasza:
A kérdésre válaszolva, párom kedvence az oriflame-es Love Potion.
9/10 anonim válasza:
armani aqua di gio, ck in2u her
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!