Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nyáréra brutálisan intenzív,...

Nyáréra brutálisan intenzív, tartós férfi parfüm?

Figyelt kérdés
Oylan, ami húzza a csíkot maga után, de nem fullasztóan édes, inkább citrusos friss, és nem 2 órás parfüm. A nyári citrusos, vizes illatok mind elillannak, meg nagyon gyengék. Nincs valami normális, akár ilyen 20 ezer fölött is, de azért ne 80 ezres xD

2021. dec. 20. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

Kérlek, mond hogy kamu a kérdés és a válaszok. Ennyire irracionális, felszínes, sznob ember nem hiszem hogy létezik, mint aminek te akarok kiadni magad. Megpróbálok kulturáltan reagálni arra, amit írtál, hátha nem vagy troll.

"akik életükben nem használtak parfümöt, és nem tudják, hogy az igényesség egyik velejárója" Nem, nem az igényesség velejárója a parfümhasználat. Egy igényes ember a saját hibáit kijavítja, nem elfedi. Aki csak elfedi (jelen esetben szó szerint), azt felszínesnek nevezzük.

"a fürdéstől ló.asz illatod se lesz, az csak arra való, hogy ne okádja össze magát a környezeted a hónaljszagodtól, meg a tetvek, rühek ne lepjék el a tested." Első része igaz, nem lesz tőle illatos az ember. A második része nagyon félrement. Egy egészséges ember ha nem használ illatszereket, és egész nap izzad, akkor sem lesz büdös. Ahhoz napokig kell ebben az állapotban lennie, hogy elkezdjen büdösödni. Vannak olyan betegségek (pontosan nem tudom mik, nem vagyok orvos), amik fokozzák a testszagot. Lehet érdemes lenne kivizsgáltatnod magad, mert ha igaz, hogy ha nem használsz illatszert és fürdés után nemsokára büdös leszel, akkor a te tested nem működik úgy, ahogy kellene. (Tinédzsereknél a hirtelen hormonális változás tudom, hogy tud ilyet okozni, de ennek pár éven belül vissza kell állnia a normál helyzetbe. Szóval ha 13-17 éves vagy, akkor nem biztos, hogy problémára utal az erős testszagod. De ha tényleg annyira súlyos a helyzet mint írod, akkor ettől még érdemes lenne a kivizsgálás, mert a tinik 99,9% el tudja nyomni a testszagát napi 1 spray-zéssel.)

"A parfüm igen is egy szükséges kellék" Normál esetben nem az, hanem kiegészítés csak.

#9: Szerinted számít az, hogy valakin drága ruházat van? Szerinted érdekli bármelyik embert az, hogy a másiknak mennyi pénze van és mennyire magamutogató? Ezt a felszínességet általában a 10-en éves kor végére ki szokták nőni az emberek. Addigra lesznek annyira intelligensek, hogy ne kinézet alapján ítéljék meg a többieket. Még szerintem nem jöttél arra rá, hogy a nyomorult nem pénztelent jelent. Egy magára figyelmet felhívó, felvágós divatmajom hiába gazdag, lehet akár milliárdos is, sokkal nyomorultabb, mint egy átlag, környezetbe olvadó ember aki a saját életét éli, és nem másoknak akar megfelelni minden áron.

2021. dec. 20. 21:42
 12/21 A kérdező kommentje:

#11 te totál félreértelmezted amit irtam, nagyjábol semmit nem értettél meg belőle. Tényleg ennyi analfabéta van ezen az oldalon? Na de akkor megpróbálok reagálni, hátha minimális értelem még szorult beléd.

"Ennyire irracionális, felszínes, sznob ember nem hiszem hogy létezik, mint aminek te akarok kiadni magad"

Te hogy reagálnál, ha felteszel egy ártatlannak szánt kérdést, amire jön egyből pár kretén, ami újabban egyre inkább szokás ezen az oldalon, és szétokádja értelmes válaszok helyett? Ráadásul utána kontrázik is csak azért is, mert ez okoz neki örömöt, hogy 2 percig kiélheti a frusztrációit egy anonim oldalon.

"Egy igényes ember a saját hibáit kijavítja, nem elfedi. Aki csak elfedi (jelen esetben szó szerint), azt felszínesnek nevezzük."

Ez egy totál baromság, nincs értelme, semmit nem jelent, és feleslegesen kérődzted ide, mert nem kapcsolódik semmiben a kommentemhez. Az igényességhez igen is hozzátartozik a normális megjelenés, a kiegészítők, és a parfüm is. Ez nem felszínesség, ezt csak az igénytelen tudatlan prolik gondolják annak. Hidd el, belsőr eis többet ér egy olyan ember, aki nem igénytelen, ha pedig akármekkora belső értéked is van, ha nem adsz magadra, semmit nem ér. Tetszik vagy sem, mindenki a külsődet látja meg először, nem azt a hú de nagy belső értékeidet. Mellesleg a kinézet önkifejezést is reprezentál. Öltözhetsz akár egy suttyóként, vagy egy üzletemberként, attóp függően, mi a stílusod. Parfümben is fújhatsz magadra erős fűszeres Bad Boy illatot sugárzó parfümöt, vagy valami könnyedet. Ez is személyiségtől függ. Valamiért sok peoli azt hiszi, hogy ő attól lesz több, hogy nem ad magára direkt, merthogy akkor ő milyen természetes.

"Lehet érdemes lenne kivizsgáltatnod magad, mert ha igaz, hogy ha nem használsz illatszert és fürdés után nemsokára büdös leszel, akkor a te tested nem működik úgy, ahogy kellene"

Neked megehet nem ártana olvasni, meg szöveget értelmezni megtanulni, mert egyetlen szóval nem írtam, hogy ilyen gondjaim lennének. Az általános iskola második osztályát nem tudom helyetted kijárni.

"Normál esetben nem az, hanem kiegészítés csak."

Mint arra korabban is céloztam, az, igényes, önmagára adó személyeknél legalábbis igen. Az illatnál ráadásul pszichológiai tényezők is látszanak, mivel olvass utána, a legtöbb benyomást, emléket az ember a szagláshoz köt. Az illat alkotja az egyik legmaradandóbb benyomást egy emberről elsőre. A lányoknak is a parfümről az első, ami eszébe jut, hogy xy ex barátja is ezt használta, meg ez volt rajta, amikor először randiztak stb. Szóval ebben (is) alaposan tévedsz.

"Szerinted számít az, hogy valakin drága ruházat van? Szerinted érdekli bármelyik embert az, hogy a másiknak mennyi pénze van és mennyire magamutogató? Ezt a felszínességet általában a 10-en éves kor végére ki szokták nőni az emberek. "

Érdekes, mert pont, hogy a nagyok szoktak igazán ezzel felvágni. Ez is csak a proliknál nyitja ki a bicskát, de a komoly üzletembereknél mindig az a szokás egy tárgyalóasztalnál is, hogy ki tud drágább Rolex órával a karján könyökölni az asztalon, kinek drágább az öltönye, jött nagyobb kocsival stb. Tetszik vagy sem, fogyasztói társadalomban élünk, az embereket érzelmek hajtják, a marketing pedig ügyesen beindítja ezeket az érzelmeket, a stáruszt képző márkák felépítésével. Ezzel is csak a prolik nyugtatják magukat, hogy felszínesség stb, csak tudod azok az emberek, akik minden téren adnak magukra, azok pont hogy nem felszínesek, hanem a saját tehetségükből kifolyólag eljutottak egy olyan szintre, hogy megtehetik, hogy 2 milliós karórájuk legyen, és prémiumautóból szálljanak ki a drága öltönyükben, parfümöt, egyéb kiegészítőket használva.

Annyira érződik sok emberen ez a begyepesedett kommunista mentalitás, hogy mindenkit lefele kell húzni, aki kicsit is ad magára. A kommunizmusban volt sivat ez, hogy mindenki ugyanabba járjon, csak egyféle cucc van, senki nem rendelkezhet többel, mint a másik. Ez csak azoknak tetszik, akik a langyos hugyban elvannak, anélkül, hogy törekednének bármire. Ennek sz ékes példáját láthattuk levezetni a kommentedben.

Köszi, én inkább szeretnék mindenben kitünni az ilyenek közül a tömegből, te meg nyugodtan nevezz felszínesnek, míg az én parfümöm illatát dícsérik a csajok, és megmarad az emlékezetükben.

"Egy magára figyelmet felhívó, felvágós divatmajom hiába gazdag, lehet akár milliárdos is, sokkal nyomorultabb, mint egy átlag, környezetbe olvadó ember aki a saját életét éli, és nem másoknak akar megfelelni minden áron."

Ezzel csak magadat próbálja nyugtatni a hozzád hasonló gondolkodású. Valójában az, akit te divatmajmozol, sokkal boldogabban él, mint az olyanok, akik szidják őket amiatt, mert adnak magukra, és nem a tömegbe beleolvadva vannak el.

2021. dec. 20. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
11es nagyon jól leírta.
2021. dec. 20. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Komoly üzletemberek, na persze. Te még életedben nem láttál komoly üzletembert.
2021. dec. 20. 22:26
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Bocsánat, természetesen a maffiózokat most ne számoljuk ide.
2021. dec. 20. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Horgászboltban nézz szét, nagy jó erős aromák vannak már. Bedörzsölöd magad egy kupaknyival, napokig érezni lehet.
2021. dec. 21. 10:44
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Ármányi öltönyt megvetted már?
2021. dec. 21. 10:45
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Armani - Acqua di Gio

Tom Ford - Grey Vetiver

2021. dec. 21. 13:26
 19/21 A kérdező kommentje:

Na, a 13-tól a 17-esig tökéletes példáit láthattuk az egyszerű frusztrált embereknek, akik egy összetett mondatokból álló kommentből semmit nem tudnak értelmezni, megérteni és az elemi frusztrációjukat egymondatos neandervölgyi előemberhez méltó primitívséggel ideokádva élik ki. Miközben a kérdésem eredetileg továbbra sem rossz szándékkal került kiírásra, ez a pár anonim úgy érezte magáról, hogy most megmutathatják, ők is értékes tagjai a társadalomnak, mindezt úgy, hogy egy szintén anonim kérdezőt próbálnak földbe döngölni verbálisan, ezzel elfedve saját sikertelenségüket, ahelyett, hogy megpróbálnák esetleg kivetkőzni a begyepesedett kommunista tucatember mentalitásból, és elgondolkodni azon, hogy nem-e esetleg velük van a baj, nem pedig azzal, aki szimplán csak feltett egy kérdést, hogy tud-e valaki valami intenzív nyári parfümöt, ami nem 2 órás.

"11es nagyon jól leírta"

Mit írt le nagyon jól? 🤣 Minden pontját értelmes érvekkel megcáfoltam, a primitívsége ellenére egész korrelt módon hozzáállva. Amiket írtam, azok nagyrészt tények. Ellenben neki még a kommentem bizonyos részeit se sikerült értelmeznie, de legyél te is büszke magadra, hogy ide tudtál kérődzni egy egyszerű mondatot. Bár ugyan még ebben is volt nyelvtani hiba, mert a "11es"-t "11-es"-nek írjuk helyesen, de nem számít.

"Komoly üzletemberek, na persze. Te még életedben nem láttál komoly üzletembert."

Te szintén tipikus példája vagy annak az egyszerű langyos hugyban fetrengő, mások sikereitől frusztrációt érző embernek, aki a saját kudarcait másokon próbálja kiélni. Azért mert te életedben nem láttál üzletembert (ami elég érdekes), én jopárat ismerek, csak mert neked ez hihetetlen, mivel a saját közegedben ez elképzelhetetlen. Azért mert valakinek az ingerszegény környezetében másképp mennek a dolgok, nem jelenti azt, hogy mindenki más is úgy él, mint te. Képzeld, nekem sok üzleti ismerősöm elmondta, amikor megkérdeztem, hogy miért jó drága órára költeni. Azért, mert értékálló, nem érinti az infláció, egy jó óra szinte örök élet, sokszor többért, vagy ugyanannyiért el tudod adni, mint amennyiért megvetted, és mindig emlékeztet rá, hogy hova jutottál. Ahelyett, hogy ilyen egyszerű kommenteket ideokádnál, inkább legyél nyitott a világra. Nem kell ez a zsigeri kommunista rendszerből örökölt frusztráltság. Ha nyitott lennél még egy ilyen anonim oldalon is másokra, nem csak a megszokott egyszerű mantrákat nyomatnád, akkor boldogabb leszel hidd el. Se neked, se másoknak nem lett jobb, hogy ideböfögted ezt a pár sort, amit minden hozzád hasonló gondolkodású ember megtesz, a társai meg pozitívan értékelik a választ, ami nem a kérdésre válaszolt, tehát még az oldal szabályzatának sem felel meg, de arra jó, hogy vállon veregethesd magad, hogy mennyire "egyedi" vagy, mennyire megmondtad a frankót.

"Horgászboltban nézz szét, nagy jó erős aromák vannak már. Bedörzsölöd magad egy kupaknyival, napokig érezni lehet."

Ezt nagyon nem kell elemezni. Vicces akart lenni, de lepontozták mások is. Nem lettél tőle se intelligensebb színben feltüntetve, se nem volt vicces.

Karácsony van, szerintem egész kulturáltan válaszoltam, meg lehet nézni a hozzászólások, reakciók kontextusát, és le lehet vonni a következtetéseket. Intellektuálusan is mindent elmond szerintem, hogy ki milyen kommentet írt. A további frusztrációtokat ne rajtam éljétek ki pls, mert én törlöm a kérdést a listámból, nem olvasom a továbbiakban az ehhez hasonló kommunista válaszokat, keresek inkább olyan fórumokat, ahol ezzel foglalkoznak, és normális válaszokat kapok. Hiba volt azt hinni, hogy itt lesz normális válasz, bár a 18-asnak köszönöm, hogy a kérdésre válaszolt.

Hosszúra sikeredett ez a válasz, de talán tanulságos lehet az itteni szitura, ami nagyon sok kérdés alatt folyik a válaszolók részéről. A vicces az, hogy az ilyen embertipussal a valóságban sose találkozok, mert ezt a mentalitást valójában nem is merik kinyílvánítani, csak itt anonim módon. Nem kell. Nem lesztek tőle többek. Biztos lesz olyan, aki erre a valaszomra is ideokád még egy egymondatos beszólást, mert nem ért semmiből, de ezzel én a továbbiakban már nem foglalkozok. Elképzelhető, hogy valaki privát üzenetet is fog küldeni tele mocskolódással, mert erre is volt már példa, de ezek is tiltásra mennek egyből.

Boldog karácsonyt!

2021. dec. 25. 08:37
 20/21 anonim válasza:
91%

Szerintem télre egy Jean Paul Ultramale Le Parfum (azt hiszem a fekete üveges) egész jó, mindenki megfogja érezni

Nyárra pedig Versace Eros, igazi citrusbomba

2021. dec. 27. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!