Nyáréra brutálisan intenzív, tartós férfi parfüm?
Undorito gusztustalan okàdèk az osszes ilyen illatfelhôs “fèrfi”
22l
"Ez szerintem jobb megoldás, mintha a környezeted gyilkolnád le az erős parfümilattal. Vagy az a célod, hogy mindenki más érezze az illatod?"
Szerintem meg jobb inkább 5 doboz legintenzívebb parfümög magamra fújva kimenni az utcára mint mondjuk a hónaljszagodat szagolni ha büdös vagy. Illattól még senki nem hányta össze magát, ellenben az izzadságszag gyomorforgató. Mielőtt beokádod, hogy fürödni kell, amit a hozzád hasonló, magukra nem adó prolik szoktak mondani, akik életükben nem használtak parfümöt, és nem tudják, hogy az igényesség egyik velejárója, a fürdéstől ló.asz illatod se lesz, az csak arra való, hogy ne okádja össze magát a környezeted a hónaljszagodtól, meg a tetvek, rühek ne lepjék el a tested.
A parfüm igen is egy szükséges kellék, normális lány értékeli is. Egyébként meg a citrusos illatoknak nyáron kimondottan nyugtató, hűsítő hatása van, csak unom már, hogy eddig 3 félét is próbáltam már, hiába fújok magamra 10-et is, nemhogy én nem érzem, mert az még oké lenne, de a környezetembe akárki a nyakamhoz bújik, meg direkt kérdezem, hogy érzik-e, mindig az van, hogy alig érződik valami. Na erre kellene valami normális illat. Azért gondoltam mostanába venni, mert még nincs ugyan nyár, de ilyenkor akciósak. Szóval a baromságot hanyagold, mert úgyis jelentem a válaszod, és törlik, mint a fokhagymás gyerekét.
Az utolsónak köszi a tippet, ránézek.
Aki a One Milliont írta, annak is köszi, hogy az frusztrált analfabétákkal ellentétben a kérdésre válaszolt, viszont használtam ezt az illatot, csak ez már túl tömegcucc. A többiek pedig a saját nyomorukat ne a kérdésemen éljék ki, hanem forduljanak szakemberhez, ha problémáik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!