Most akkor hanyas a lábam?
Figyelt kérdés
43-44-45-46
Mindigyik boltba más méret volt a jó.
Az egyik kínaiba a 43 as volt a jó, a többi már nagy volt,
Míg egy munkaruházati boltba a 44 es volt a jó, egy másik kínaiba a 45 ös volt a jó, de azóta voltam egy másikba és ott már csak a 46 os a jó. 1 héttel előtte meg egy 44 es cipőt vettem a munkaruházatiba, mert csak az volt a jó méret. Lehet hogy a kínai boltokba össze vissza vannak a cipő számozások és ezért nem tudom már hogy hanyas a lábam? Most akkor hanyas a lábam? jobb lesz ha nem a kínai méretekre koncentrálok inkább ugye?
2021. dec. 14. 18:46
11/11 anonim válasza:
Talphosszt mérd le és nézd meg az adott webáruház adott termékéhez tartozó méretet. Egyébként én átlagos deichmannos cipőket vásárolok és max egy méret eltérés szokott lenni, de általában még annyi se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!