Most akkor hanyas a lábam?
Figyelt kérdés
43-44-45-46
Mindigyik boltba más méret volt a jó.
Az egyik kínaiba a 43 as volt a jó, a többi már nagy volt,
Míg egy munkaruházati boltba a 44 es volt a jó, egy másik kínaiba a 45 ös volt a jó, de azóta voltam egy másikba és ott már csak a 46 os a jó. 1 héttel előtte meg egy 44 es cipőt vettem a munkaruházatiba, mert csak az volt a jó méret. Lehet hogy a kínai boltokba össze vissza vannak a cipő számozások és ezért nem tudom már hogy hanyas a lábam? Most akkor hanyas a lábam? jobb lesz ha nem a kínai méretekre koncentrálok inkább ugye?
2021. dec. 14. 18:46
1/11 anonim válasza:
Mindenhol össze-vissza van a számozás .
2/11 A kérdező kommentje:
De ha mindenhol össze vissza van akkor a netről hogy rendeljek?
Elvileg visszacserélik a méretet, de én már egyből a jó méretet akarnám megrendelni
2021. dec. 14. 18:56
4/11 anonim válasza:
Én szoktam rendelni netről cipőt és mindegyik jó volt eddig. Ne a kínai számozást nézd, azok általában kisebbek a valósnál. Magyar boltba árult cipőknél mi a méreted, azt vedd alapul.
5/11 anonim válasza:
Centi alapján rendelj. Egy fehér lapot tegyél a földre a fal tövéhez, állj rá, majd jelöld meg rajta, meddig ér a lábad. Ezt leméred és ezen adat alapján rendelsz cipőt. Lemérheted a cipőid belső talphosszát is, azzal megegyező cipőt rendelj. Amelyik oldalon a cipőkhöz nem tartozik mérettáblázat, onnan nem is érdemes rendelni, mert nem tudni, jó lesz-e a méret. Többször rendeltem cipőt már külföldől is, megkerestem a megadott mérettáblázatban az áltam mért talphosszt és az ehhez tartozó méretű cipőt rendeltem, mind jó lett.
6/11 anonim válasza:
Amit az 5 ös mond nem hülyeség csak akkor nehéz ha nagyobb a lábad mint 1 lap 😔
7/11 anonim válasza:
Ha egy A4-es papírról (29.7 cm) lelóg a kérdező lába, akkor érdemes 47-es mérettől cipőt nézni. Arra kell még nagyon figyelni, hogy hosszában álljon a papír, ne keresztben. :D
8/11 anonim válasza:
Jaa persze úgy gondoltam :D mert nekem sajna lelóg megnéztem már ezt a trükköt 😅
9/11 anonim válasza:
Javaslom maradj meg azoknál a márkáknál amik méret helyesek, nehezen tudom elhinni hogy valakinek 42-43 között mozog a lába, amikor én Nike-tól kezdve Jordan-en át egészen a Timberland-ot nézve, 42 teljesen jó. Adidasnál volt egyszer az életben hogy szorított a 42, na abból a feles volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!