Szerintetek hogy nézek ki ? Lenne valami tanácsotok, pl más frizura vagy más stílusú szemüveg ? Mit gondoltok tényleg már a reménytelen esetek közé tartozok ?
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak, tudom hogy nem vagyok egy DiCaprio, de saját megítélésem szerint azért nem vagyok egy förtelem.
De mégis ha például csajozásra kerül a sor egyszerűen mindig az az érzésem van ha nem jön össze, hogy a külsőm tehet róla, legfőképp az arcom. Volt már barátnőm szóval nem is emiatt bánkódok hogy nincs csak az elmúlt időszakban (1-2) év elég sok kudarc ért és nem tudom nagyon minek tudjam be lehet rossz embereknél próbálkoztam vagy a magabiztosság hiánya (az van bőven de hogy ennyire látszik?) szóval nem tudom kíváncsi voltam csak így itt mit mondanak rám. Jótanácsokat elfogadok ami esetleg segíthet vonzóbbnak lenni vagy valami ilyesmi. Előre is köszönöm
Egyszer már kiírtam a kérdést csak leszedték mert egyik képen mások is voltak hupsz, de az első komment az volt hogy olyan vagyok mint a Grinch :((
Ezzel mire szeretnél célozni ? Szerinted borzasztó a stílusom mert elolvastál x begépelt szöveget tőlem ? Oké, nem a legszebben fogalmazott stb de azért erre alapozni a személyiségemet kicsit merész. Illetve grafológusok tudtommal kézzel írott szövegeket elemeznek és úgy vonnak le következtetéseket nem pedig gépelt szöveget de fenntartom a tévedésem lehetőségét. Ami a koromat illeti hát igen lehet ez a baj de mintha bármit is tudnék ellene tenni :D.
Bocsánat a késői válaszért.
Ebben a válaszban sok hasznos dolog volt számomra köszönöm szépen !
Igen már nem mert egy ideje már nem jött új válasz és gondoltam hogy már dead topic ezért leszedtem. És köszönöm mindenkinek a válaszokat :D. Esetleg küldhetek privátban képet még annak aki hozzá szeretne szólni a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!