Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki ?...

Szerintetek hogy nézek ki ? Lenne valami tanácsotok, pl más frizura vagy más stílusú szemüveg ? Mit gondoltok tényleg már a reménytelen esetek közé tartozok ?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak, tudom hogy nem vagyok egy DiCaprio, de saját megítélésem szerint azért nem vagyok egy förtelem.

De mégis ha például csajozásra kerül a sor egyszerűen mindig az az érzésem van ha nem jön össze, hogy a külsőm tehet róla, legfőképp az arcom. Volt már barátnőm szóval nem is emiatt bánkódok hogy nincs csak az elmúlt időszakban (1-2) év elég sok kudarc ért és nem tudom nagyon minek tudjam be lehet rossz embereknél próbálkoztam vagy a magabiztosság hiánya (az van bőven de hogy ennyire látszik?) szóval nem tudom kíváncsi voltam csak így itt mit mondanak rám. Jótanácsokat elfogadok ami esetleg segíthet vonzóbbnak lenni vagy valami ilyesmi. Előre is köszönöm

Egyszer már kiírtam a kérdést csak leszedték mert egyik képen mások is voltak hupsz, de az első komment az volt hogy olyan vagyok mint a Grinch :((

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 13. 10:58
1 2 3
 11/25 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Tényleg Johnny Bravo:D Nekem kicsit erőltetett, mű vagy, olyan tanultak a pózaid, biztos van személyiséged is, inkább azt jelenitsd meg a képeiden.
2021. dec. 13. 18:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kölyökképű vagy még, ami, nem baj, majd elmúlik idővel. A stílusod viszont a így a leírásod alapján is nagyon erőltetett, izzadságszagú nekem. Próbálsz laza meg poénos lenni, de valahogy nem őszinte a dolog.

Keresgéld még kicsit önmagad, aztán valaki majd kihozza belőled is, amit ki kell. Nem kell kétségbeesni. 🙂

2021. dec. 13. 19:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy amúgy? Mert nagyon fiatalnak tűnsz, de lehet csak azért mert tényleg nagyon fiatal vagy :D

Helyes arcod van, csak a képek tényleg nem jók. Egy részükön iszonyat pózernek tűnsz (pl a napszemcsis, parkban ülős, nagyon erőltetett nekem). Egy másik részükön meg megszeppent/csodálkozó fejet vágsz (kocsmás és Tibi atyás). Valami középút kéne, ahol se nem pózolsz, de nem is félsz a kamerától, hanem csak simán mosolyogsz. A guggolós bőrdzsekis a legjobb szerintem, csak az meg homályos (mondjuk az állsimogatós pózolást ott is hanyagolnám.)

Én a hajadat is valami lazább fazonra csinálnám, de nekem mondjuk alapból nem tetszik ez a kicentizett stílus. Amúgy vicces, hogy DiCapriót említed, mert szerintem rá kicsit pont hasonlítasz, fejformára, meg ő is ilyen kölyökképű volt amíg meg nem öregedett. Oké, nem azt mondom, hogy két tojás, de én látok hasonlóságot.

Hajra én ilyesmiket próbálnék:

[link]

[link]

2021. dec. 13. 20:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is pont, hogy olyan vagy mint Dicaprio. Csak nagyon erőltetett az egész stílus. Amúgy én is kíváncsi vagyok, hány éves vagy?
2021. dec. 13. 22:27
 15/25 A kérdező kommentje:

igen nagyon fiatalnak nézek ki de már nem nagyon tud zavarni mert nem tudok kezdeni vele semmit, 22 leszek amúgy februárban :D

amugy igazából a poénos meg laza valamilyen szinten illik rám hogyha kényelmesen érzem magam az emberek között csak sokszor ez nem történik meg.. olyan "nemkivánatosnak" érzem magam sok ember között vagy hogy fogalmazzam meg, pl egy kocsmában ha barátokkal megismerkedünk egy társasággal egyből olyan érzésem van hogy ők egyáltalán nem akarják hogy ott legyek vagy nem akarnak velem beszélni és nem nem nyomulok meg semmi ilyesmi csak olyan furi, máskor meg tök természetesen jön minden,

ami a pózokat illeti jaa igen hát éreztem már ezt csak ja valszeg keresem magam nem tudom hogy viselkedjek a kamera előtt vagy egyáltalán "hogy találjam meg magamat" akármit csinálok olyan gáznak érzem talán ez a legjobb magyarázat. Volt sok rossz tapasztalatom meg eléggé érzékeny típus vagyok lelkileg lehet emiatt fejlődtem ebbe az irányba vagy nem tudom ...

köszi a válaszokat azért megnyugtattak kicsit :D

2021. dec. 13. 22:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sportolni kéne, hogy egy kicsit kiférfiasodj, keretesebb legyen a testfelépítésed, vállasodj, az arcod is változni fog. Most kicsit olyan puhánynak tűnsz. Az alap nem rossz, nekem nem tetszik a szemüveged mondjuk, kontaktlencse, szemműtét nem megoldás? Jók azok a kabátok viszont, amiket viselsz. Ha túlharapás miatt ilyen az állkapcsod, akkor érdemes vele kezdeni valamit.
2021. dec. 14. 11:33
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Lehet a szemöldököm sötétítetném a helyedben.
2021. dec. 14. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, aki negyedennyire jól sem nézett ki ennyi idősen, aztán most harminc évesként nagyon karizmatikus, jóképű férfi lett (megdöbbennél, ha egymás mellé tennéd a rrégi-új fotóit).

De kölyökképű férfiakat is szereti a nők egy része.

Az meg külön plusz, hogy oké, hogy egyenstílus (bár szerintem már nincsen olyan, hogy valaki hú de nagy egyéniség öltözködésben, de nem is kell), de látszik, hogy adsz magadra és elég sok férfiról nem mondható el amúgy.

Ennyi idősen nem gáz pózolgatni, mivel 22 évesen azért még nem megfontolt, érett, kiforrott minden ember, próbálgatja magát, próbál megfelelni.

Mondjuk én nem vagyok nagy kritizáló. Amúgy erősen látszik rajtad, hogy érzékeny vagy, ez kiül az ember arcára.

"pl egy kocsmában ha barátokkal megismerkedünk egy társasággal egyből olyan érzésem van hogy ők egyáltalán nem akarják hogy ott legyek vagy nem akarnak velem beszélni és nem nem nyomulok meg semmi ilyesmi csak olyan furi, máskor meg tök természetesen jön minden," Ilyet én is szoktam érezni, pedig közel negyven éves vagyok, szorongós embereknél jóval erősebbek ezek az érzések. Nem kedvelhet mindenki, ez van, olyankor jobb csendben ülni és nem próbálni bizonyítani mennyire jó fej vagy, mert csak rosszul sül el (tapasztalat).

2021. dec. 14. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
17%
22? Néztelek volna inkább 14-nek, bocsi. Lehet ez a baj, nem? Illetve ne haragudj, de amilyen az ember írásképe, olyan a stílusa a való életben is. A te írásképed borzasztó.
2021. dec. 14. 18:07
 20/25 A kérdező kommentje:

A sport tervben van csak nehezen veszem rá magam, mióta nem kosarazok nagyon ellustultam. Nem hiszem hogy túlharapásom van mert annyira nem fedi el a felső metszőfogam az alsót és szerintem éppen annyit van hátrébb az alsó fogsorom mint ami egészséges, soha nem mondták még fogorvosnál hogy ilyen jellegű elváltozásom van. Kontaktlencsét fogok most csináltatni az biztos.

Köszönöm. Szerinted esetleg ezzel a szorongással meg érzékenységgel érdemes lenne mondjuk egy szakemberrel beszélni hátha segít kicsit bátrabbnak lenni vagy ad valami hasznos tippet hogy ne zavarjon ennyire ?

2021. dec. 14. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!