Melyikük érdemelné meg inkább a világ legszebb nője címet? Emilia Clarke vagy Gal Gadot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 15:46
11/14 anonim válasza:
Emilia Clarke egy tünemény, de nem szép. Gal Gadot elképesztően csinos alakra, de szépnek ő sem szép. Palvin Barbiért sokan rajonganak, szabályos arca van, de szerintem őt is túlhype-olják, csomó ilyen csajt látok Bp-n, helyes ártatlan kislány arcú, de 2 perc múlva már nem emlékszem a vonásaira.
Nálam Marion Cotillard, Liv Tyler, de legeslegfőképpen Blake Lively viszi a legszebb nő címet. Blake nem tudom, hogy sikerült ilyen jól, de számomra tökéletes! 😍
32/N
12/14 kombika válasza:
Egyik sem világszép. Teljesen átlagos nők. Kisminkelve talán kitűnnek az átlagból, de alapvetően "tucatnők". Soha nem jutna egyikük sem eszembe mint szépségideál.
13/14 anonim válasza:
Én bármit megadnék azért, hogy Emilia Clarke-kal szerelmeskedhessek egy egész éjszakán át. Nekem ő az álomnőm
14/14 anonim válasza:
Emília Clarke ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!