Tényleg 18 éves kor alatt a legszebbek a nők általában?
A munkahelyemen szóba került ez a téma. Az egyik kollégám mondta, hogy múltkor olvasott egy tanulmányt, aminek a célja az volt, hogy kiderítsék, hogy melyik korban a legszebbek a nők. Meg is kereste gyorsan a telefonjával a neten. Volt pár valódi nőről készített kép is, 15 éves kortól ha jól emlékszem 30 évesig, de mivel nem szántak 15 évet a tanulmányra, azért számítógéppel csinálták a legtöbb esetben a képeket. Egy minta sorozat volt is megosztva, ami ilyen számítógépes volt, és elképesztően valóságos volt, nem lehetett megmondani, hogy azok nem valódi képek. A hozzá tartozó életkorok is passzoltak hozzá. A felmérésen több ilyen sorozat is volt, ha jól emlékszem összesen 10. 18 és 60 éves kor közötti férfiakat kérdeztek meg, fel kellett állítaniuk egy életkori sorrendet miden esetben. Az életkorok nem voltak feltüntetve, betűvel voltak jelezve és azokat kellett sorba rendzeni tetszés szerint. Ha jól emlékszem kb. 6000 férfi töltötte ezt ki. Az átlag életkoruk 30 pár év volt. Engem eléggé meglepett az eredmény, a leggyakoribb első helyezett a 17 éves volt, majdnem holtversenyben a 16 évessel, ami alig maradt le. De az első hely átlaga is csak a 19 év volt.
Én nőként azt hittem egészen idáig, hogy mindenki a saját korosztályát tartja a legvonzóbbnak. Nálam így van. Így először arra gondoltam, hogy akkor majdnem 30 éves lesz a legszebbnek kikiáltva. De a férfi kollégáim mondták, hogy ez férfiaknál legtöbb esetben nincs így, mindig a fiatalabb lesz a szebb, csak saját korosztályuk is tetszeni fog nekik mellékesen. Ez igaz? Tényleg így működik a férfiaknál? Nekem ezzel kapcsolatban sok tapasztalatom nincs, még csak 2 rövid kapcsolatom volt az életemben.
Megpróbáltam most megkeresni ezt a tanulmányt, de nem találtam meg. Angolul volt, az biztos. És itt Európában készült valahol. Ha esetleg valakinek megvan ez, akkor örülnék ha be tudná ide linkelni. (A kollégámtól nem tudom elkérni, nincs meg az elérhetősége, és másik kirendeltségen dolgozik. Évente párszor összejön az egész cég, ez volt tegnap.)
Fényképeken más mint a valóságban. 20 +/- egy-két az amikor a nők kivirágzanak, és még sminkre sincs szükségük meg más művi dolgokra, hogy tündököljenek.
Aztán viszonylag hamar elillan, a 20-as éveik vége felé már elég ritka az igazán szép nő.
Azt kihagytam, azt gondoltam hogy egyértelmű lesz, hogy csak arcképek voltak, a testük nem látszódott. Illetve le volt írva, hogy szigorúan szépség alapján ítéljenek, ne az alapján, hogy mennyire jönnének össze vele, milyen az életfelfogása, stb. Azzal egyetértek, hogy egy 16-17 éves lány nem nő még. De itt nem is ezen volt a hangsúly, hanem az arcok a szépségén.
Szóval akkor nem csak nekem furcsa ez. A férfi kollégáim közül (4-en voltak ott ezen a beszélgetésen) viszont senkinek sem volt meglepő, azt mondták, hogy ez természetes, minden férfi így működik, kivéve aki agyilag kattant, pl. hogy 20-on évesként is már milf-ekre hajtana. Ebbe nem tudtam beleszólni, nem ismerek ilyen mélyen egy férfit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!