Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! A borostát vagy a...

Lányok! A borostát vagy a csupasz arcot szeretitek pasikon?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ: ha borotválja, akkor borotválja rendszeresen, ne legyen borostás.

Ha nem borotválja (engem egyáltalán nem zavar) akkor csak szépen igazítsa ilyen 1-2 centisre.

A szúrós borosta egyáltalán nem szexi számomra.

2021. dec. 10. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Borosta vagy szakáll. Nem vagytok már tízévesek, hogy csupasz arccal szaladgáljatok.
2021. dec. 10. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, amit a hármas ír. Szerintem kevés szomorúbb látvány van, mint amikor egy csúnya férfi még borostás is.

A csupasz arcot kedvelem, vagy esetleg az ápolt, rendben tartott, rövid szakállt. A borosta nekem nem tetszik, az én szememben az ápolatlan.

2021. dec. 11. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Eddig a csupasz arcúak jöttek be inkább, ma viszont láttam egy srácot a vonaton, borostás volt és annyira jól nézett ki, nem bírtam levenni róla a szemem ^^
2021. dec. 12. 03:03
 15/16 anonim ***** válasza:
14%

Ez az, pontozzátok le az összes olyan választ, ami megválaszolja a kérdést, persze. Véletllenül se lehessen vélemenye senkinek, ugye?

Kérdező, sokkal több választ kaptál volna, ha szavazással írod ki ezt a kérdést.

2021. dec. 12. 08:18
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, hogy a szavazásba a csupasz vezet, máskor meg ha az a kérdés, hogy szőrös legyen a férfi avagy sem, akkor ezek a szavazók írják azt, hogy a csupasz férfi az nem férfias.

Akkor most hogy is van?

7!

Te próbálkozz nőknél! Azok nem szúrnak.

Egy férfi az szőrös ha nem tűnt volna fel.

2021. dec. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!