Hány évesnek nézek ki? Szép vagyok? (tovább lent)
Elmondom még hozzá, hogy igen, az "imo" stílus tagja vok, és nyugodtam kritizálhatsz =D De léccy annyit mondanál, a válaszodban, hogy szép vagy ronda vagyok-e és hogy hány évesnek nézek ki...
A kép itt van: [link]
Ha nem jeleníti meg: [link]
És miből fogom megtudni? :)
22:28, 22:23
22:36
Majd leírom pár nap múlva (max 4) de attól még továbbra is várom a tippeléseket...
22:39
Talán de a 'Nem vagy te emo" mondatod nem igaz... Sokan kérdezik (akik tudják is hogy miaz) és csak mondtam, hogy ne ezt kérdezzék néhányan... Vannak iker ismerőseim és ők is megkérdezték meg a többiek...
Csakhogy addigra lehet, hogy törlik a kérdésedet :S
22:36
22:42
Gondoltam, hogy ezt fogjátok néhányan mondani, d már megszoktam... És sztem a Te véleményed, nem az enyém :P
Te nagyon nem vagy emo!! xD
Am 11-12 éves vagy, max 13. Hogy szép-e azt nem tudom megmondani, mert nem látszik az arcod...Tegyél fel normális képet!
Ja, meg a korodat írásod alapján is lehet saccolni."léccy, wááh, nyugodtam, igen, az "imo" stílus tagja vok [közben meg nem mondaná senki sem, hogy az vagy]"
22:43
Akkor max újra létrehozom... Makacs személyiségű vok, am sztem nem fogják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!