Hány évesnek nézek ki? Szép vagyok? (tovább lent)
Elmondom még hozzá, hogy igen, az "imo" stílus tagja vok, és nyugodtam kritizálhatsz =D De léccy annyit mondanál, a válaszodban, hogy szép vagy ronda vagyok-e és hogy hány évesnek nézek ki...
A kép itt van: [link]
Ha nem jeleníti meg: [link]
ma 23:04
Jah és mégvalami: nálatok a szépség csak a mellből áll? Mert közölném, hogy kezd trendibb lenni a kissebb mell, mert ki akar 2 db mellel beszélni??? Jah és a melltartóm be izgasson, mert az az én magánügyem... A ruhával meg az van, hogy most kurv@ sokat lefogytam és bő, és am is gumis...
Senki se mondta, hogy a mell egyenlő a szépséggel. Egyszerűen csak gáz, hogy semmi mellhez melltartót hordasz.
Persze, hogy a gyerekek környezet tudattosabbak, mint a felnőttek, mivel kevesebb lehetőségük van, gondolok itt vezetésre és egyéb mindennapos dolgokra. :D
ma 23:24
Akkor most miért írsz??? Ha leszarsz akkor nem írnál...
Tetszik a zsidó orrod meg a bili a háttérben.
Jó kép amúgy.
ma 23:23
Talán mert szégyenlős vagyok??? Vagy ezt a szót nem ismered, mivel ribi vagy ...
Am én pl tudok traktort vezetni, és az meg van engedve, hogy jogsi nélkül vezess a saját autódban... Vagy ez se jutott el hozzád???
23:28
Az orrom az sztem xar... Majd elmegyek orrplasztikára felnőtt koromban...
ma 23:29
Mert akkor mi illik hozzám???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!