Valami ötlet hogy ne nézzenek 12 évesnek?
Figyelt kérdés
Tehetek valamit, esetleg smink ötletek ? Csak hogy ne nézzenek 12-nek.
Külsőmről, nem a viselkedésemről lenne szó.
Köszönöm!
2021. dec. 2. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ez azért nem olyan egyszerű, de jó irányban tapogatózol. Az erős, határozott smink biztosan rád dob néhány évet. Keress videókat!
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? 😅
Én speciel tökre bírom ha egy lány ilyen tök fiatalnak tűnik... :D
3/6 anonim válasza:
Smink jó ötlet, ezen kívül az öltözködést mondanám még. Lehetőleg ne úgy öltözz, mint egy gyerek, inkább az elegáns, nőies vonalon mozogj. Megfelelő frizura is segíthet kicsit. Pl. ne lófarokba kösd, hanem inkább legyen konty vagy tűzd fel.
Konkrétabb tippeket nem tudok mondani, mert nem tudom most hogy nézel ki. Ha gondolod küldj egy képet és az alapján jobban tudnék segíteni.
4/6 anonim válasza:
Először is a kérdező neme se derül ki.. ez így nagyon kevés info.
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj igen elfelejtettem
16/l
2021. dec. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!