Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segitseget kerek, nem pedig...

Segitseget kerek, nem pedig negativ rosszindulatu kommenteket! mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés

Miota eszemet tudom eves- es testkepzavarom van. Mikozben nottem (ot-hatodikos koromtol) kezdett a suly eloszlani rajtam, ami masodikos koromban kezdtem felszedni (azelott nagyon sovany kislany voltam, anyukam azutan valt el)

egeszen mostanaig (mai napokban is) kepes voltam/vagyok eheztetni magam, hiszen mindig ugy erzem nem vagyok eleg vekony. jelenleg 165,5 cm, 57 kg vagyok. pajzsmirigy alulmukodesem van, ami miatt alapbol nehezen fogyok igy nagyon ez ala nem is nagyon tudtam eddig menni.

a melleim merete allandoan valtozik es se tornaval, se semmivel nem tudtam valtoztatni, hogy egy meret maradjon illetve szep kerek es formas legyen. mit tanacsoltok?

#mell #étkezési zavar #valtozniszeretnek #segitsegrevanszuksegem
2021. nov. 29. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2021. nov. 29. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Küldesz egy képet privátban magadról?
2021. nov. 30. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

egy valamit nem közöltél ami nagyon nem mindegy. A korod.

Ugyanis a mell ~21 éves korig alakul.

Mindazon álltal ha kínzod magad az a melleidnek sem tesz jót. Mivel zsírszövet alkotja,amikor éhezel a test onnan is vonel anyagot a működéshez,akkor pedig nyilván ha nincs benne anyag akkor zacskosodik.

Ami segithet az nem csak a ciciken fog változtatni,de ha testkép és étkezési zavarod van akkor....ne csak a cicik alakjával foglalkozz.

2021. nov. 30. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

165 vm-hez idealis az 57 kg!! Nem sivany es nem dagadt. Pont jo.

A melle mindenkinek ilyen,ah leirod.

Szoval nyugi,jol nezel ki,jo a testsulyod.

2021. nov. 30. 03:32
 5/6 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Mi van veled mostanában..?

Hová lettél..?

2022. dec. 22. 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
A helyzet változatlan.. azóta is aktív:/
2022. dec. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!