Hogyan legyek kevésbé csúnya? Többi lennt
Ez nem egy önsajnáltató kérdés vagy bármi ilyesmi, csak már unom hogy úgy nézek ki mint egy ősember kb.
sokáig ilyen ‘depressziós’ azért mert hihetetlenül ronda vagyok, és elhanyagoltam magam eléggé, de ezt meguntam. Körülbellül úgy kell elképzelni hogy vállig érő frufrus barna hajam van (ami egyáltalán nem néz ki jól és csak jobban eltorzítja az arcom), az orrom nagyon durván széles, az arcom is kicsit széles, és van egy jó pár pattanásom is, egy fiúnak sem fogok kelleni így, a suliban is sokan piszkáltak/piszkálnak. Van valakinek valamilyen tippe hogy hogyam tudnék ‘szép’ lenni? Olyan tippeket is elfogadok hogy hogyan növekedhetne gyorsabbam a hajam mert ha megnőne pl +10 cm-t akkor javíthatna a helyzeten.
Egyéb smink ötletelet is fogadok, sminkes videó linkeket amik stb
Köszi előre is:DD
16/L
halihali
1. menj el egy fodrászhoz, ők általában értenek hozzá, hogy egy adott fejformához milyen frizura illik, HA mégsem tudnak segíteni, akkor keress te magad meg az igazit. ha beírod, hogy "milyen fejformához milyen haj illik" vagy hasonlót biztosan lesz jó pár találat. BÁR én azt javaslom, hogy valaszd azt ami neked tetszik! (nyilván ha leszarod mit gondolnak mások)
2.a pattanások ellen ugyancsak van jó pár bizbasz (krém,olaj,szappan, stb...), csak keresned kell. vagy menj el kozmetikushoz.
3. 16 évesen ne aggódj azon, hogy a fiúknak nem fogsz kelleni,a maga idejében minden eljön, korai még, főleg ha nem érzed egyelőre jól magad a saját bőrödben sem.
az összes kéerdésedre a valasz fent van google-n csak keresni kell, vagy mint emlitettem szakemberhez kell menni,ha tényleg ennyire zavar a kinézeted akkor ne legyél lusta utána nézni a dolgoknak. ne idegen emberektől várd, hogy tippet adjanak olyan valakinek akinek a kinézete homály. <3
a hajadon kipróbálhatnál más stílusokat, viseleteket, melyik tetszik a legjobban. gyorsabb növekedésre a ricinus olajat tudom ajánlani.
a sminkelést otthon gyakorold, abból is próbálj ki többféle stílust. arra figyelj, hogy az alapozó, púder meg ezek megfelelő színűek legyenek, ne üssenek el az arcod eredeti árnyalatától.
a pattanásaid miatt ne aggódj, ha nagyon rossz, tényleg fordulhatsz bőrgyógyászhoz, de így magadtól nem ajánlatos kenegetni rá bármit, mert lehet, hogy sokkal rosszabb lesz. egyébként én is és anyukám is nagyon nyomkodós típusok vagyunk, viszont egy ideje kibírom, hogy ne nyomjak ki mindent, és nincsenek is ilyen bazinagy sebeim.
az arcod és az orrod szélességével nem sok mindent tudsz kezdeni, ha már jobban megy a sminkelés, adhatsz neki egy kis kontúrt, de azzal is vigyázz, hogy ne legyenek túl erősek, sötétek a kontúrok, mert az nagyon 2016 stílus.
arra is gondolhatsz néha, hogy van, akinek pont te fogsz tetszeni. lehet, hogy még nem most, de idővel biztosan.
ezektől függetlenül a stílusod is fontos, hogy legyél kedves, normális, mert az sokat dob az embereken.
barát ügyileg nem tudom, hogy állsz, de járj közösségi helyekre, ha elhívnak valahová, igyekezz elmenni, próbálkozz megkeresni a saját társaságod. ez eltarthat egy darabig, hogy csapódsz ide-oda, de ne ess kétségbe. mondanám, hogy legyél nyitott, viszont én is durván introvertált vagyok, tudom, hogy nem segítene semmit.
visszatérve az eredeti témára, a szépség relatív. minden ember magával van a legkevésbé megelégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!