Gumilövedékes pisztolyt szeretnék vásárolni, hosszas kutakodás után a Zoraki R1 GG-re esett a választásom. Többen írták, hogy a festék elkezdett lepattogni meg miegymás. Nem tudom, hogy melyik bevonatúnál lesz kevésbé csúnya majd a kopás?
Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki ismer hasonló árfekvésben megbízható fegyvert, azt szívesen fogadom. ( Mindennapi viseletre kellene ) Az alfa 030ról olvasgattam még, de az valamiért nem szimpatikus .2016. márc. 2. 19:17
1/4 anonim válasza:
EKOL VIPER LITE 14mm-es , Keserű művekbe 40 ezer . A matt nikkel tartósabb , lehet készül abból is .
2/4 anonim válasza:
Rossz hírem van,mindegyik fog kopni,akármilyen anyagú tokban viseled.
Mellesleg önvédelemre SOHA nem hordanék török cuccot. Inkább az AG030.
3/4 anonim válasza:
jó választás!az alfa g030 valamivel gyengébb,és drágább is.jelenleg a zoraki a legjobb.keserű gyártmányokat jobb elkerülni,az import atatürk az jó állítólag.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jó nagy fa-.sz az, aki a mindennapi viselésre, önvédelemre tartott fegyvernél a külsőt nézi. Vettem már használtan külsőre szarrá kopott gázpisztolyt is, mert nem érdekelt a külseje, mert önvédelemre kellett, nem a vitrinbe gyűjteményi darabnak.
Én újonnan vettem a Zoraki R1 GG-met 2013-ban. 3 év hordás után már eléggé elnyüstölt. De nikkel felületkezelése van és az nem pattogzik egyáltalán. Tehát a nikkelnek tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!