Karlie Kloss miért lett annyira híres model?
Figyelt kérdés
Nem bántani szeretném, meg tudom, hogy magas és vékony, de az arca szerintem jó indulattal is átlagos, vagy inkább érdekes.
Meg szimpla kifutó model lenne azt gondolnám oké, de hogy lett ennyire sikeres?
2021. nov. 18. 20:04
1/6 anonim válasza:
szerinted atlagos. tobbmillio masik ember szerint meg nem. az ugynoksegek, tervezok, fotosok szerint nyilvan nem atlagos es az o szavuk er valamit a szakmaban, a tied meg semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván az ő szavuk ér nem az enyém, de az átlag embere is számít valamit összeségében.
Mert a modell képeivel, reklámjaval az a céljuk, hogy az átlag emberek mint én pl, meg akarjak venni az adott cikket.Miatta pl nem vennem meg, mondjuk másik model miatt sem…
2021. nov. 18. 20:36
3/6 anonim válasza:
Biztos velem van a baj, de egyáltalán nem szép.
Te emberek kinézete miatt vennél meg bármit is? Ha szereted az a kájlidzsenör cigánylányt, megveszed a rúzsát 20ezerért? Csak azért, mert ő a kájli.
Neked a divat mondja meg, hogy kivagy. És ez baj.
4/6 A kérdező kommentje:
Épp ez az, neken nem, de nyilván van olyan divatmodell, aki szép szerintem.Miattuk sem vennek meg semmit, mert tudom, hogy nem azért hirdetik a termeket mert jó, hanem mert fizetnek érte.
2021. nov. 18. 21:25
5/6 A kérdező kommentje:
Mármint a modellnek fizetnek, hogy reklámozza a ruzst pl
2021. nov. 18. 21:26
6/6 anonim válasza:
Pont ez az, hogy érdekes, egyedi arca van. Erre nagyon mennek a modell szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!