Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan híres nők,modelle...

Vannak olyan híres nők,modellek akik nem pisze orrúak?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az orrom formáját kb azóta mióta elkezdett foglalkoztatni a kinézetem (olyan 11-12 éves korom óta) . Van rajta egy púp, ráadásul kicsit hegyes is. Mindig szép kis pisze orrot szerettem volna. Mások( és általam is) szépnek tartott lányoknak nem olyan az orruk mint az enyém. Régen volt hogy beszóltak emiatt még a családtagok is és nagyon kevés az önbizalmam emiatt. Soha nem tudom magam igazán szépnek érezni és ez borzalmas.(az arcom többi részével nincs problémám)

Szeretném ha segítenétek kicsit és linkelnétek olyan modelleket,híres nőket vagy olyan általatok szépnek tartott nőket akiknek nem pisze az orruk.

Köszönöm szépen!

2020. júl. 5. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gisele Bündchen

Linda Evangelista

2020. júl. 5. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Sarah Jessica Parker

Bella Hadid - pedig neki nem egy plasztikai beavatkozása volt már, az orrát mégis meghagyta hosszúnak

Dita von Teese

Kylie Minogue

Jessica Biel

Ashley Tisdale

Kesha

Lady Gaga

Ava Max

Camila Cabello

Lauren Jauregui

Scarlett Johansson

Penelopé Cruz

Cher

Agnetha Fältskog (ABBA)

2020. júl. 5. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az itt felsorolt nők közül is soknak volt orrműtétje. (Gisele Bündchen, Scarlett Johansson, Lady Gaga, Ashley Tisdale, nekik biztos) Rengeteg más celeb nő pedig nem pisze orral lett híres, később megműttette, de nem mind pisze orrot csináltatott. Szóval nem jelent ez semmit, nem is áll jól mindenkinek a pisze orr.
2020. júl. 5. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Most nagyon divat a pisze orr, bár nekem mindig is tetszett.

Modell világban nem nagyon vagyok jelen, de hírességek közül:

Júlia Roberts

Sarah Jessica Parker (neki tényleg hegyes)

Avril Lavigne

Sophie Turner

Vagy Madonna lánya Lourdes, neki is kiálló orra van.

2020. júl. 5. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Erin O’Connor, szupermodell
2020. júl. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!