Van Palvin Barbinal szebb lány Magyarországon?
A szépség szubjektív, de azért látszik, hogy a top 0,001%-ban benne van Barbi, az összes magyar közt (nem csak az ismertekből, tehát elképzelhető, hogy van nála szebb, de én se ismerem.)
A többi szerintem, akit eddig említettetek (csak arc, testet nem néztem):
Gécsek Fanni - tényleg különlegesen szép, főleg a szeme miatt.
Csonka Rebeka - ő is nagyon szép, nem az az éteri szépség, mint Palvin meg Gécsek, kicsit inkább a "jó fej szomszéd lány" kategória.
Horváth Cintia - nem tudom, elsőre valahogy fura az arca, de meg lehet szokni. a szeme gyönyörű.
Lipcsei Betta - nagyon szép, Palvin után simán a második helyre tenném, talán holtversenyben a Fannival.
Hadid lányok - látszik rajtuk, hogy két kiló smink kell rá, hogy kiemelkedjenek az átlagosból.
Kendall Jenner - szerintem nagyon szép, most vonatkoztassunk el attól, hogy a családját senki nem szereti, simán lehet, hogy a saját erejéből is befutott volna modellként.
Karlie Kloss - semmi extra
Gisele Bündchen - smink nélkül kifejezetten csúnya (az nem minőségbiztosítás, hogy meg***a a DiCaprio, mert ő mindenkit is).
most ebből vagy az jön le, hogy a magyar lányok tényleg szebbek, vagy az, hogy 16-os direkt a jelentéktelenebb külsejűeket válogatta ki a külföldiekből :D
Palvin Barbit inkább tehetséges modellnek tartanám, szóval ezt sem felejtsük el.
Szépnek szép, de láttam már szebbet smink nélkül is. Egyébként az egész lány annyira el van szállva magától, hogy az egész szépsége elveszti a varázsát. Fiatal, eléldegél még egy pár évig a modell szakmájával, abból gondolom elegendő pénzt is összekapargatott már, de később már csak egy emlék lesz mindenkinek.
Nem mondanám átlagosnak, simán kitűnne egy lányok alkotta tömegből egyébként, de abban is biztos vagyok, hogy akadna nála a tömegben 1-2 szebb lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!