Szerintetek melyik lány volt a szebb? 10 es skálán mennyit adnatok nekik? Ők voltak Magyarország legszebb lányai tavaly.
Miért ilyen csontos, éles, maszkulin minden jelölt arca?
Amúgy én szerintem mindegyik szép, de ha azt vesszük egy nő arca kerekebb, életlenebb kell legyen, és ezt még férfi ideál statisztikák is kimutatják. Itt viszont minden nő arca markáns.
Nekem nem ez a típus az esetem. A szépségversenyeken csupa égimeszelőt látni, ráadásul tényleg mind egy kaptafa - hasonló babaarc, hosszú sötét haj, szolis bőr és annyi smink, hogy fel se ismernéd őket az utcán. Ezek közt a csajok közt legalább nincs lóarcú, mert valamiért az is gyakori.
Miért kell ennyire sztenderdizálni a szépséget? Mert itt igazából nem is azt keresnek, hanem egy eladható modellt.
Nem tudom megmondani mert egyiknek se látszik a vakolattól az arca. Szóval passz.
(Lányok hagyjátok már abba pls ezt a cakolósdit mert titeket szeretnénk látni nem a festékeiteket)
6-os, egy autóversenyzőnek nem akarod mondani, hogy őt akarjuk látni nem a sisakot? Az olimpia is a doppingról szól, ki tud jobb szert kavarni. A szépségverseny a sminkről. Ez ilyen elvárás, mint a sofőrtől a jogsi remélem érted. Áh minek is erőlködöm. Amúgy van naturál szépségverseny is.
Az összes aranyos volt, de valahogy az a mű mosoly nem jött be, de hát tartaniuk kell magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!