Szerintetek szép vagyok?
2021. nov. 14. 21:04
31/42 anonim válasza:
egész csinos vagy garbó nélkül jobb lenne. a szem pl szép a haj se rossz kiengedve még szebb lehet !
32/42 anonim válasza:
szerintem a lakásod furcsa az arcod meg átlagos nem tetszik annyira
33/42 anonim válasza:
a képek nem találhatóak, nem tudom megnyitni
max küld el privátban, és válaszolok ott, ha már leszedted a fotókat
34/42 A kérdező kommentje:
Eltávolítják a fotókat folyton !
2021. nov. 28. 19:58
35/42 anonim válasza:
szerintem csúnya tuti meg sértődsz de őszinte emberek is élnek itt , lehet másnak tetszel de nekem valahogy egy tipikus csúnya nő ugrik be ha alakitanál egy kicsit átlagos lehetnél ez a véleményem . amúgy gondolom nagyon kevés az önbizalmad ha felteszed ide a képed .ja és egyébként láttam a fotód tegnap garbó nélkül talán jobb lesz... jó éjt neked!
37/42 anonim válasza:
nov. 28. 22.44
Megnéznélek téged is 😅😅
38/42 anonim válasza:
sokkal szebb vagyok mint te ! gondolom egy roma lány vagy aki a világ legszebbje akar lenni jó indulattal átlagos vagy de szépnek nem vagy szép! egyszere vagy túl nagyképű és önbizalom hiányos is mit vársz ? hogy mindenki azt mondja igen te vagy az ország legszebbje ja és javaslom menj el dolgozni hogy teljen egy jobb tv re ! nem leszel szebb ha 10000 kérdezed se törődj bele !
39/42 anonim válasza:
Roma lány😂😃🤞🏻
Nem szép a kérdező, nem a tv volt a kérdés, de hogy nem roma az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!