Szerintetek szép vagyok?
2021. nov. 14. 21:04
21/42 anonim válasza:
Nem tudom miért van olyan érzésem, hogy a képen látható lány tekintete magabiztos és nem olyan aki ide írogatna pozitív visszajelzésekért kuncsorogni. Na mindegy, szerintem szép vagy és úgy tűnik, hogy te is tudod.
22/42 anonim válasza:
Szép, Robbie Margot-ra emlékeztetsz, de a smink szörnyű, az alapozó túl vastag, kiemeli a ráncokat, a kontúr/pirosítónak nem jó a színe, a rúzs úgy néz ki, mintha a szád fölé kenődött volna, a szempilla elég csúnya, a szemöldököd meg túl rendetlen a smink többi részéhez.
23/42 anonim válasza:
Szép vagy, de ezzel a műszempillával olyan a szemed, mint egy bábnak.
Nem kifejezetten előnyös, - az ennyire hosszú és sűrű egyébként senkinek sem, mert egyszerűen gagyi hatású, semmi szexiség nincs benne.
De egyébként semmi baj nincs veled. 🙂
24/42 anonim válasza:
Kicsit sok a smink nekem, de am szep vagy, marmint az arcod 😀 H azt tudjam mondani valakire h szep, ahhoz az alakjat is latni kell
29f
25/42 anonim válasza:
Szép vagy, szerintem nincs szükséged szájfeltöltésre, viszont ne is rajzold ennyire túl a szád, nagyon feltűnő, nem szép. A pirosító pedig nincs rendesen eldolgozva.
26/42 anonim válasza:
Akár a képen látható lány is lehetnél vagy leszel egyszer, ha nem retusáltad volna ki a képet és valóban látnánk, hogy milyen vagy. Mivel látható a fényképen a javítás, ezért az eddig hozzászólások lényegében semmit nem érnek.
Ha már módosítod a saját vagy más képet, legalább olyan legyen, hogy ne észrevehető legyen.
28/42 anonim válasza:
szívesen megmondanám de nincs kép ha mutatsz képet megmondom ! L
30/42 A kérdező kommentje:
Kép lent
2021. nov. 27. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!