Kolbaszkarika kérdése:
Hogy Működik a Bid-elés StockX-en?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mi értelme vam meg minden, de például a bid-elek egy cipőre és 3 hónap múlva se adja el annyiért akkor visszatudom kérni a pénzem? Illetve aki már rendelt Stockx-ről annak mennyi volt a vám?2021. nov. 12. 22:00
1/4 anonim válasza:
Az ajánlattétel nem kerül pénzbe, tehát 30 napra bidelsz valamit 240€ értékben mondjuk, és ha elfogadja a reseller, akkor eladásra kerül a termék, de ez az egész rajta és rajtad is áll, kivárhatod az időt ha nem fontos és lehet normálisabb áron kapod meg amit szeretnél, de törölheted is a bidet.
A vámról nem tudok írni, mert ma vettem egy nagyobb értékű Jordant 263€ért, most hogy benne lesz-e a vám vagy nem 1 hét múlva kiderül úgyis, számítok is rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem. Amikor megadok egy árat akkor a végén leakarja vonni a kártyáról az adott összeget, szállítást is hozzá számolja már meg minden pedig csak bid-et raktam.
2021. nov. 12. 22:39
3/4 anonim válasza:
Az nem minősül tényleges vásárlásnak, nekem is bedobta a fizetés megerősítőt örültem is a kedvezőbb árnak, de gyanús volt a nagy árkülönbség a közelmúlthoz képest, és akkor jöttem rá hogy csak ajánlattétel az egész, amiből akkor lesz a lábamon a cipő hogyha jóváhagyja a reseller, amire várt a tököm, inkább megvettem picivel többért...
4/4 A kérdező kommentje:
Én is megvenném többért, de konkrétan 1 seller sincs most éppen :D
2021. nov. 12. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!