Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A NOTINO pénzvisszafizetés...

A NOTINO pénzvisszafizetés hogyan működik?

Figyelt kérdés
Egy ki nem próbált, de dobozából kibontott arckrémet küldtem vissza. 14 napon BELÜL visszafizetik és a 12. napnál tartok, de még mindig semmi. Ugye nem fognak valamilyen indokkal lerázni, hogy mégse..

2021. aug. 8. 17:28
 1/2 belapus válasza:

Az a kérdés, hogy az alábbi feltételt hogyan értelmezik:

"b) Higiéniai okok miatt nem küldhető vissza (pl.: felbontott kozmetikumok és egyéb termékek, melyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel)"

2021. aug. 8. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Több parfümöt rendeltem már. De most a stronger with you absolutely-val, amit 21ezerért árulnak (100ml), bajom van. A Douglesben a tester sokkal nagyobb hatósugarat adott és minimum 6 óráig rajtam volt. Ez amúgy is egy olyan parfum ami nem bőr közeli illat és nagy hatósugárban tart legalább 3 óráig és a tartóssága 7,8 óra. De amit küldtek, kicsi hatósugarú volt és 1 óra után nem éreztem már semmit. Nem is az hogy legalább kicsit éreztem volna, konkrétan semmit nem éreztem. Kicsit elszomorító, mert már rendeltem több mint 15 drágább parfümöt tőlük és soha nem volt egyikkel sem problémám :( Szerintem megbízható bolt egyébként. De sajnos ebbe bele futottam. Megy vissza, aztán ha nem küldik vissza a pénzt akkor fogyasztóvédelem. Majd megírom mi volt.

A te esetedben mi történt egyébként?

2021. szept. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!