Hogyan működik a paypal pénzvisszafizetése ebben az esetben?
Sajnos ez nem olyan egyszerű, mint az ember gondolná.
Először írhatsz egy üzenetet a paypalen keresztül az eladónak.
Neki megvan, hogy mennyi időn belül kell válaszolnia.
Ha válaszol, akkor remélhetőleg benne lesznek a további infók. Ha nem válaszol, akkor remélhetőleg a paypal intézi a pénzed. Nekem még nem volt, hogy nem válaszolt.
Ha válaszol, akkor sem biztos, hogy számodra előnyös lesz.
A paypal meg többet nem fog segíteni. Legalábbis nálam nem volt egyéb lehetőség.
Esetleg az élő csevegőn keresztül pontos segítséget kérhetsz, hogy mik a lehetőségeid.
Én egyszer buktam 10 eurót egy szolgáltatás miatt. Úgy döntöttem, hogy tanulópénz , ha utánanézek a szolgáltatásnak, akkor hamar kiderülhetett volna a turpisság és nem fizetek náluk. Bár mérgemben nézegettem a lehetőségeket paypalen, de nem volt mit tenni.
Máskor a vásárolt áru nem jött meg. Paypales reklamációt követően hamar postáztak országon belülről
. Csakhogy nem azt, amit vettem. További reklamációt követően visszaküldhettem volna Kínaba. Egyéb lehetőség nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!